Hopp til innhold
8 190,-sett
Forventet på lager mandag 1. juli 2024
  -
Trodde du at ekte high-end var forbeholdt hodetelefoner i full størrelse? Tro om igjen – Sennheiser leverer også head-fi i øreproppformat!

Les mer:

Beskrivelse

Sennheiser IE 600 – unike og avanserte in-ear head-fi-hodetelefoner med overlegen hi-fi-lyd

 • Overlegent åpen, naturlig og detaljert hi-fi-lyd
 • Håndbygget på Sennheisers egen fabrikk i Tyskland
 • Hus i 3D-printet metall
 • Optimale i kombinasjon med en bærbar D/A-konverter
 • To forskjellige kabler følger med (balansert/ubalansert)

Sennheiser IE 600 er eksklusive og unike, in-ear head-fi-hodetelefoner med en overlegen hi-fi-lydkvalitet som vil løfte musikkopplevelsene dine til himmels. Selv de minste detaljene glimrer silkemykt, bassen er dyp og fast, og lydbildet er så stort og åpent at du umiddelbart glemmer både tid og rom. Her får du kompakt head-fi på sitt beste, og du kommer svært tett på den kompromissløse toppmodellen IE 900, men til en langt lavere pris.

Til forskjell fra den kostbare toppmodellen er huset på IE 600 laget i 3D-printet metall i stedet for å være utfrest i ett enkelt stykke aluminium. Denne ekstremt avanserte prosessen gir et hus som er tre ganger hardere og sterkere enn stål. En tekniker kontrollerer detaljene for hånd før huset sendes videre til rensing, polering og overflatebehandling. Resultatet er et perfekt konstruert produkt som holder til årevis med flittig bruk.

Sennheisers raffinerte XWB-drivere (Extra Wide Band) og et nyutviklet system med to dempekamre får de avgjørende mikrodetaljene i lydbildet til å utfolde seg totalt. Og det er nettopp her at en stor del av rominformasjonen – og dermed den magiske realismen – ligger gjemt.

Bygget for kvalitet og komfort

Sennheiser IE 600 er ikke laget for å pace deg på løpeturen eller på treningssenteret. Den er derimot et fremragende alternativ når du vil ha lydkvaliteten fra et par fullstørrelses hi-fi-hodetelefoner uten å måtte slepe rundt på noe i den størrelsen. Dette kan for eksempel være på toget eller på kontoret, koblet til en laptop eller telefon via en mobil D/A-konverter.

Med en slik løsning kan du ta med deg high-end-opplevelsen nesten overalt, og for en ekte musikkelsker er dette en luksus som virkelig vil utgjøre en forskjell i hverdagen. En annen luksus som utmerker seg, er de medfølgende ergonomiske Comply-skumproppene. Disse former seg etter øregangene og gir perfekt tilpasning, noe som er en forutsetning for en perfekt lydopplevelse.

Sennheiser IE 600 fås i sølv finish. Eksklusivt transportetui medfølger.

Yter det beste – fortjener det beste

Sennheiser IE 600 er laget for å gi deg den fulle musikkopplevelsen fra enhver musikkinnspilling. Du kan godt koble den til en vanlig analog minijack-utgang på telefonen eller PC-en din, men dette vil ikke få ut hele lydpotensialet som disse overlegne in-ear-hodetelefonene er i stand til å prestere. Det kan bli mye bedre.

Velg i stedet USB-utgangen, og koble til en mobil D/A-konverter (DAC), for eksempel en av DragonFly-modellene fra AudioQuest. Da går den bærbare musikken din utenom den støyende minijack-utgangen og sender den digitalt inn i en høykvalitets DAC som forvandler datastrømmen til ren glede i øregangene. Kvalitetsforskjellen er drastisk, og når du gjør det på denne måten, så vil du virkelig oppdage hvor gode Sennheiser IE 600 faktisk er. En DragonFly er ikke større enn en USB-pinne, så du kan uten problemer ta den med deg overalt hvor du vil nyte bærbar musikk i high-end-kvalitet.

Sennheiser high-end – tysk toppkvalitet til minste detalj

Sennheiser er en av verdens ledende produsenter av både hodetelefoner og mikrofoner til alle tenkelige formål. Og når de bestemmer seg for å gå hele veien for å skape et produkt i absolutt verdensklasse, så kan du trygt forvente deg noe helt ut over det vanlige. Med hele det massive produksjonsapparatet deres i bakhånd har Sennheiser nemlig mulighet for å både designe, produsere og montere alle komponentene in-house på et ekstremt høyt nivå.

De mest eksklusive high-end-modellene, inkludert IE 600, er presisjonsbygget i Tyskland med de aller beste materialene og komponentene Sennheiser har kunnet komme opp med. Derfor kjøper du ikke bare et par hodetelefoner – du kjøper et gjennomført stykke industrielt design som ikke kan lages bedre med dagens teknologi. Resten av historien kan gåsehuden din fortelle når musikken strømmer inn i ørene dine i spektakulær kvalitet.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Overlegen hi-fi-lydkvalitet
 • Hus i 3D-printet metall
 • God lydisolering fra omgivelsene
 • Kabelen kan skiftes ut til en annen type (to kabler medfølger)
 • Sikker og komfortabel passform med fleksible ørebøyler
 • Forsterkede kaber og plugger med forgylte kontaktflater
 • Designet og bygget i Tyskland

Begrensninger

 • Ikke trådløs avspilling
 • Ikke designet for sport og trening
 • Ikke fjernkontroll på kabel eller ørepropper

Reviews

Tilbehør til Sennheiser IE 600

Tekniske spesifikasjoner

HodetelefontypeIn-ear, Head-Fi
Aktiv støykanselleringNei
Frekvensområde4-46.500 Hz
Følsomhet118 dB
MikrofonNei
Akustisk konstruksjonLukket
Impedans passiv18 ohm
BluetoothNei
Drivertype/-størrelse7 mm - Dynamic driver
Avspilling via USBNei

Anmeldelser


4.9
7 anmeldelser
5
6
4
1
3
0
2
0
1
0

Anbefalte produkter