Hopp til innhold
15 990,-sett
Forventet på lager torsdag 30. mai 2024
Trodde du at ekte high-end var forbeholdt hodetelefoner i full størrelse? Tro om igjen – Sennheiser leverer også head-fi i øreproppformat!

Les mer:

Beskrivelse

Sennheiser IE 900 – state-of-the-art in-ear head-fi-hodetelefoner med lyd i verdensklasse

 • Enestående åpen, naturlig og detaljert lyd
 • Håndbygget på Sennheisers egen fabrikk i Tyskland
 • Hus utfrest fra ett enkelt stykke aluminium
 • Optimale i kombinasjon med en bærbar D/A-konverter
 • Tre forskjellige kabler følger med (balansert/ubalansert)

Sennheiser IE 900 er kompromissløse, håndbygde, in-ear head-fi-hodetelefoner som setter helt nye standarder for lydgjengivelse i denne superkompakte kategorien. Selv de minste detaljene glitrer krystallklart, bassen er dyp og fast, og lydbildet er så stort og åpent at du umiddelbart glemmer både tid og rom. Dette er ekte high-end!

Finishen og byggekvaliteten har aldri sett bedre ut, med et helt nytt hus som er utfrest fra ett enkelt stykke aluminium. Til tross for de bittesmå dimensjonene er IE 900 fullstappet med avansert Sennheiser-teknologi. Eksempler på dette er en forbedret versjon av deres egne XWB-drivere (Extra Wide Band) og et nyutviklet system med hele tre dempekamre til å absorbere uønsket akustisk energi som ellers kunne maskert de avgjørende mikrodetaljene i lydbildet. Og det er nettopp her at en stor del av rominformasjonen – og dermed den magiske realismen – ligger gjemt.

Bygget for kvalitet og komfort

Sennheiser IE 900 er ikke laget for å pace deg på løpeturen eller på treningssenteret. Den er derimot et fremragende alternativ når du vil ha lydkvaliteten fra et par fullstørrelses hi-fi-hodetelefoner uten å måtte slepe rundt på noe i den størrelsen. Dette kan for eksempel være på toget eller på kontoret, koblet til en laptop eller telefon via en mobil D/A-konverter.

Med en slik løsning kan du ta med deg high-end-opplevelsen nesten overalt, og for en ekte musikkelsker er dette en luksus som virkelig vil utgjøre en forskjell i hverdagen. En annen luksus som utmerker seg er de medfølgende ergonomiske Comply-skumproppene. Disse former seg etter øregangene og gir perfekt tilpasning, noe som er en forutsetning for en perfekt lydopplevelse. Det flotte transportetuiet med metallplate til serienummeret er prikken over i-en.

Sennheiser IE 900 fås i sort finish. Eksklusivt transportetui medfølger.

Yter det beste – fortjener det beste

Sennheiser IE 900 er laget for å gi deg den fulle musikkopplevelsen fra enhver musikkinnspilling. Du kan godt koble den til en vanlig analog minijack-utgang på telefonen eller PC-en din, men dette vil ikke få ut hele lydpotensialet som disse kompromissløse in-ear-hodetelefonene er i stand til å prestere. Det kan bli mye bedre.

Velg i stedet USB-utgangen, og koble til en mobil D/A-konverter (DAC), for eksempel en av DragonFly-modellene fra AudioQuest. Da går den bærbare musikken din utenom den støyende minijack-utgangen og sender den digitalt inn i en høykvalitets DAC som forvandler datastrømmen til ren glede i øregangene. Kvalitetsforskjellen er drastisk, og når du gjør det på denne måten, så vil du virkelig oppdage hvor gode Sennheiser IE 900 faktisk er. En DragonFly er ikke større enn en USB-pinne, så du kan uten problemer ta den med deg overalt hvor du vil nyte bærbar musikk i high-end-kvalitet.

Sennheiser high-end – håndbygget tysk toppkvalitet

Sennheiser er en av verdens ledende produsenter av både hodetelefoner og mikrofoner til alle tenkelige formål. Og når de bestemmer seg for å gå hele veien for å skape et produkt i absolutt verdensklasse, så kan du trygt forvente deg noe helt ut over det vanlige. Med hele det massive produksjonsapparatet deres i bakhånd har Sennheiser nemlig mulighet for å både designe, produsere og montere alle komponentene in-house på et ekstremt høyt nivå.

De mest eksklusive high-end-modellene, inkludert IE 900, er presisjonsbygget i Tyskland med de aller beste materialene og komponentene Sennheiser har kunnet komme opp med. Derfor kjøper du ikke bare et par hodetelefoner – du kjøper et gjennomført stykke industrielt design som ikke kan lages bedre med dagens teknologi. Resten av historien kan gåsehuden din fortelle når musikken strømmer inn i ørene dine i spektakulær kvalitet.

En opplevelse for livet

Et par hodetelefoner som IE 900 er en investering for livet. Du vil aldri oppleve at de kommer til kort i noen som helst sammenheng, og du kan trygt regne med at de vil fortsette å følge deg, selv om du bytter ut resten av anlegget. Det eksklusive og tidløse designet er også basert på optimalt materialvalg og lydkvalitet fremfor tilfeldige trender. Dette gir en ekstra garanti for at du aldri kommer til å angre på investeringen din.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Overlegen hi-fi-lydkvalitet
 • God lydisolering fra omgivelsene
 • Kabelen kan skiftes ut til en annen type (tre kabler medfølger)
 • Sikker og komfortabel passform med fleksible ørebøyler
 • Forsterkede kaber og plugger med forgylte kontaktflater
 • Designet og bygget i Tyskland

Begrensninger

 • Ikke trådløs avspilling
 • Ikke designet for sport og trening
 • Ikke fjernkontroll på kabel eller ørepropper

Reviews

Tilbehør til Sennheiser IE 900

Tekniske spesifikasjoner

HodetelefontypeIn-ear, Head-Fi
Aktiv støykanselleringNei
Frekvensområde5-48.000 Hz
Følsomhet123 dB
MikrofonNei
Akustisk konstruksjonLukket
Impedans passiv16 ohm
BluetoothNei
Drivertype/-størrelse7 mm - Dynamic driver

Anmeldelser


4.5
2 anmeldelser
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0
David
Norge
5/5/2024

Fin lyd , dyp og ren bass 👍🏻 veier lite , mmcx connector og kabelen kunne vært bedre . ellers , 5/5 lyd , 4/5 konstruksjon av ie900 . comfort 5/5 .. og 5/5 til Hifi klubben for god service !👍🏻

David
Norge
Gustav
Sverige
3/20/2024
Gustav
Sverige

Anbefalte produkter