Hopp til innhold
Sony KD-65AG8 OLED-TV

SonyKD-65AG8OLED-TV

High-end 4K OLED-TV med fantastisk bildekvalitet, stilig metalldesign og et enestående, integrert lydsystem. Klar til Google stemmestyring.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Sony KD-65AG8 – 65” 4K OLED-TV med eksklusivt metalldesign, fremragende bildekvalitet og unikt høyttalersystem

KD-65AG8 er en eksklusiv 4K OLED-TV med fantastisk bildekvalitet. Her har Sony tatt et OLED-bildepanel i toppklasse fra markedets ledende OLED-produsent, LG, og kombinert det med deres egen fantastiske 4K X1 Extreme bildeprosessor. Du får knivskarpe detaljer, brilliante farger og kullsort sort. Det elegante, superslanke metalldesignet er perfekt til veggmontering (feste kjøpes separat).

Du får også mulighet for å stemmestyre TV-en med Google Assistant hvis du har en separat smarthøyttaler (ekstrautstyr). Funksjonen er klar til bruk, så snart Google aktiverer den i Norge.

Du får også Sonys unike ”Acoustic Surface Audio” lydsystem der to ”aktuator”-elementer er montert i en slank bjelke på baksiden av skjermen og får hele skjermen til å fungere som høyttaler – i stereo! De dypere frekvensene håndteres av to ekstra innebygde basshøyttalere.

Eksklusiv og avansert bildebehandling

KD-65AG8 støtter HDR-standarden som med ekte HDR-materiale kan få ut hele potensialet i digital bildeteknologi. Android TV og Chromecast built-in gir deg en hel rekke nye og spennende Smart TV-funksjoner, og med doble TV-tunere og opptaksfunksjon via USB bestemmer du selv når du vil se favorittprogrammene dine.

OBS: Det spesielle, integrerte ”Acoustc Surface” høyttalersystemet kan ta seg av vanlige, daglige formål som nyheter og lignende. HiFi Klubben anbefaler likevel å koble til en lydplanke, et sett aktive høyttalere eller et separat stereo- eller surroundanlegg. Så lyden kan leve opp til den flotte bildekvaliteten, når du f.eks. ser på film.

Høydepunkter

  • Triluminos OLED-panel med 4K X1 Extreme bildebehandling
  • Integrert ”Acoustic Surface Audio” lydsystem
  • Eksklusivt og superslankt metalldesign
  • 4K/UHD-oppløsning med HDR og X-Tended Dynamic Range PRO
  • USB-opptaksfunksjon og doble TV-tunere

Tekniske spesifikasjoner

Strømforbruk i standby (watt)0,5 watt

Tilbehør til Sony KD-65AG8

Anbefalte produkter