Hopp til innhold

SonyKD-65AG9OLED-TV

High-end 4K OLED-TV med enestående bildekvalitet, unikt design og et enestående, integrert lydsystem. En tyvstart på fremtidens muligheter!

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Sony KD-65AG9 – 65” 4K OLED-TV med unikt design, unik bildekvalitet og unikt høyttalersystem

KD-65AG9 er en high-end 4K OLED-TV som gir deg det beste man kan få til med dagens TV-teknologi. Her har Sony tatt et OLED-bildepanel i toppklasse fra markedets ledende OLED-produsent LG og kombinert det med deres egen fantastiske 4K X1 Ultimate bildeprosessor. I kombinasjon med OLED-panelets perfekte sortgjengivelse resulterer dette i en helt enestående bildekvalitet.

En helt nydesignet og ekstra elegant fjernkontroll er inkludert, og du får også mulighet for å stemmestyre TV-en med Google Assistant takket være den innebygde mikrofonen i TV-en. Funksjonen er klar til bruk, så snart Google aktiverer den i Norge.

Du får også et helt unikt og super-eksklusivt design som får skjermen til å virke som om den nesten svever på TV-møbelet uten fot. Videre får du Sonys unike ”Acoustic Surface Audio+” lydsystem der to ”aktuator”-elementer er montert i en slank bjelke på baksiden av skjermen og får hele skjermen til å fungere som høyttaler – i stereo! De dypere frekvensene håndteres av to ekstra innebygde basshøyttalere.

Eksklusiv og avansert bildebehandling

KD-65AG9 støtter HDR-standarden som med ekte HDR-materiale kan få ut hele potensialet i digital bildeteknologi. Den avanserte 4K X1 Ultimate-prosessoren sørger for at også bildekilder med lavere oppløsning (HDTV, Blu-Ray m.m.) blir oppskalert og behandlet optimalt og intelligent, slik at skarphet, detaljer og farger fremstår best mulig på skjermen. Android TV og Chromecast built-in gir deg en hel rekke nye og spennende Smart TV-funksjoner, og med doble TV-tunere og opptaksfunksjon via USB bestemmer du selv når du vil se favorittprogrammene dine.

OBS: Det spesielle, integrerte ”Acoustc Surface” høyttalersystemet kan ta seg av vanlige, daglige formål som nyheter og lignende. HiFi Klubben anbefaler likevel å koble til en lydplanke, et sett aktive høyttalere eller et separat stereo- eller surroundanlegg. Så lyden kan leve opp til den flotte bildekvaliteten, når du f.eks. ser på film.

Mer bilder av Sony KD-65AG9

Sony KD-65AG9 OLED-TV

Høydepunkter

  • Triluminos OLED-panel med 4K X1 Ultimate bildebehandling
  • Integrert ”Acoustic Surface Audio+” lydsystem
  • Innebygget mikrofon til stemmestyring (Google Assistant)
  • 4K/UHD-oppløsning med HDR og X-Tended Dynamic Range PRO
  • USB-opptaksfunksjon med doble TV-tunere

Tekniske spesifikasjoner

Game modeJa

Tilbehør til Sony KD-65AG9

Anbefalte produkter

Sonos Arc Soundbar høyttaler
Sonos Arc
Soundbar høyttaler
9 990,- / stk