Hopp til innhold

SonyKD43XH8505TV

Elegant 43” UHD/4K LED-TV med HDR-bilde, USB-opptaksfunksjon og alt du trenger, inkludert Google Assistant stemmestyring.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Sony KD-43XH8505 – 43” eksklusiv 4K LED-TV med flott metallfinish, Google stemmestyring, Android TV med Chromecast built-in og USB-opptaksfunksjon med doble TV-tunere

KD-43XH8505 er en elegant 43” 4K/UHD-TV med fremragende bildekvalitet fra Sonys unike Triluminos LED-panel. Her får du alt som skal til for virkelig gode opplevelser med både film og TV-sendinger.

Android TV og Chromecast built-in gir deg en hel rekke av spennende Smart TV-funksjoner, og med doble TV-tunere og opptaksfunksjon på USB bestemmer du selv når du vil se favorittsendingene dine. Du har også mulighet for å stemmestyre TV-en med Google Assistant ved hjelp av den innebygde mikrofonen i fjernkontrollen (eller en separat smarthøyttaler).

Sony KD-43XH8505 fås i sort metallfinish.

OBS: De innebygde høyttalerne kan klare vanlige, daglige formål som nyheter og lignende. HiFi Klubben anbefaler imidlertid å koble til en lydplanke, et par aktive høyttalere eller et separat stereo- eller surroundanlegg, så lyden kan leve opp til den flotte bildekvaliteten, når du f.eks. ser på film.

Sony KD43XH8505 TV

Høydepunkter

  • 4K Triluminos Edge-LED med Frame Dimming
  • Elegant design med metallfinish
  • Mulighet for stemmestyring (Google Assistant)
  • Android TV med Chromecast built-in
  • Opptaksfunksjon på USB og doble TV-tunere

Tekniske spesifikasjoner

Høyde med fot (cm)62,4
StreamingtjenesterNetflix, HBO
TeknologierAlexa, Google Assistant

Tilbehør til Sony KD43XH8505

Anbefalte produkter