Hopp til innhold
Sony KD65A87 OLED-TV

SonyKD65A87OLED-TV

Eksklusiv 65” 4K OLED-TV med fantastisk bildekvalitet, stilig metalldesign og et unikt integrert lydsystem. Klar til Google stemmestyring.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Sony KD-65A87 – 65” 4K OLED-TV med eksklusivt metalldesign, fantastisk bildekvalitet og unikt høyttalersystem

KD-65A87 er en eksklusiv 4K OLED-TV som bringer deg svært tett på den absolutte eliten uten at prisen går helt amok. Her har Sony tatt et OLED-bildepanel i toppklassen og kombinert det med deres egen fantastiske 4K X1 Ultimate bildeprosessor. I kombinasjon med den perfekte sortgjengivelsen i OLED-panelet gir dette en helt overlegen bildekvalitet med briljante farger og knivskarpe detaljer.

Det elegante, superslanke metalldesignet er perfekt til veggmontering (feste kjøpes separat). Ut over dette får du Sonys unike ”Acoustic Surface Audio” lydsystem der to ”aktuator”-elementer er montert i en slank bjelke på baksiden av skjermen og får hele skjermen til å fungere som høyttaler – i stereo! De dypere frekvensene håndteres av to ekstra innebygde basshøyttalere.

Du kan stemmestyre TV-en med Google Assistant ved hjelp av innebygde mikrofoner i både skjermen og fjernkontrollen. Android TV og Chromecast built-in gir deg en hel rekke nye og spennende Smart TV-funksjoner, og med doble TV-tunere og opptaksfunksjon via USB bestemmer du selv når du vil se favorittsendingene dine.

Sony KD-65A87 fås i sort metallfinish. Bakbelyst premium fjernkontroll i metallfinish medfølger.

OBS: Det integrerte ”Acoustc Surface” høyttalersystemet kan ta seg av vanlige, daglige formål som nyheter og lignende. HiFi Klubben anbefaler likevel å koble til en lydplanke, et sett aktive høyttalere eller et separat stereo- eller surroundanlegg. Så lyden kan leve opp til den flotte bildekvaliteten, når du f.eks. ser på film.

Høydepunkter

  • Triluminos 4K OLED-panel med X1 Ultimate bildebehandling
  • Integrert ”Acoustic Surface Audio” lydsystem
  • Eksklusiv metallfinish, også på fjernkontrollen (bakbelyst)
  • Innebygget mikrofon til stemmestyring (Google Assistant)
  • USB-opptaksfunksjon og doble TV-tunere

Tekniske spesifikasjoner

Høyde med fot (cm)86,3
StreamingtjenesterNetflix, HBO, Viaplay, Youtube , Amazon Prime Video, HbbTV
TeknologierAlexa, Google Assistant

Tilbehør til Sony KD65A87

Anbefalte produkter

Sonos Arc Soundbar høyttaler
Sonos Arc
Soundbar høyttaler
7 990,- / 9 990,- / stk