Hopp til innhold
Sony
LED-TV

Sony KDL-32WD753

3 990,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

32” Full-HD LED-TV med alt det nødvendigste til en høyst fornuftig pris. Du får USB-opptaksfunksjon og innebygget trådløs nettverksfunksjon. Perfekt til barnerom, kjøkken m.m.

Les mer:

Beskrivelse

Sony KDL-32 WD753 – 32” Full-HD LED-TV med USB-opptaksfunksjon og wi-fi til økonomipris

  • Full-HD oppløsning
  • Flott finish i metall
  • Sony Smart TV
  • Innebygget trådløs nettverksfunksjon (wi-fi)
  • USB-opptaksfunksjon

KDL-32WD753 er en 32" Full-HD LED-TV med elegant, superslankt metalldesign og gjennomført Sony-kvalitet til minste detalj. Du får Smart TV gjennom den innebygde, trådløse nettverksfunksjonen, og med opptaksfunksjon via USB bestemmer du selv når du skal se favorittsendingene dine.

TYNN LYD

Tynn og flott ramme, men dessverre også tynn lyd. God lyd er halve opplevelsen! Se løsningen her .

Netflix – se alle de filmene du vil via streaming

På samme måte som Spotify og WiMP har revolusjonert musikklyttingen, kan du som eier av KDL-32WD753 glede deg over å få tilgang til videostreaming-tjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du tilgang til nesten ubegrensede mengder film og TV-serier over nett, og både lyd og bilde er i toppkvalitet. Streamingtjenestene er også den første plattformen der du kan få glede av ekte 4K/UHD-bildemateriale (Netflix).

Game Mode – gaming på storskjerm

Har du spillkonsoll eller PC koblet direkte til TV-en med HDMI, så kan du optimalisere spillopplevelsen din ytterligere ved å velge Game Mode i menyen. Da går bildesignalet utenom flere av de innebygde prosessorene i TV-en, og du oppnår en lynrask respons akkurat som på PC-skjermen. Denne innstillingen kan du aktivere én gang for alle på den aktuelle inngangen.

Photo Share – del bilder med familie og venner på en helt ny måte

Med Sonys smarte Photo Share-app blir det enklere og morsommere enn noensinne å nyte de bildene som du selv og familien har liggende på deres smarttelefoner eller nettbrett. Bare gå inn på appen på TVen og klikk deg inn på TVens eget nettverk, deretter kan dere sende deres utvalgte bilder opp på skjermen – og laste ned hverandres mesterverk i full oppløsning!

Photo Share er en helt ny måte å dele bilder på, og du vil nyte å sitte sammen med de andre og dele deres opplevelser. Dette virker med nesten alle smarttelefoner/nettbrett, og du slipper å trøble med å logge inn på et wi-fi-nettverk med passord. En flott funksjon, som er med på å skille Sony fra konkurrentene.

Opptaksfunksjon via USB – se på TV når det passer deg

Med KDL-32WD753 kan du ta opp direktesendinger, hvis du ønsker å se de på et senere tidspunkt. Dette krever dog at du investerer i en USB-harddisk, som i dag fås i fornuftige størrelser for et par hundrelapper. Når den først er koblet til og formatert, kan du i praksis glemme den helt.

Opptaksfunksjonen gir deg en utrolig frihet i TV-hverdagen din, fordi du ikke lenger er slave av å sitte pal i sofaen når sendingen starter. Du kan også lynraskt programmere ukens opptak via den elektroniske programguiden (EPG).

Vær oppmerksom på at noen TV-distributører bruker krypteringsteknologi som forhindrer USB-opptak fra krypterte kanaler. Husk også at du bare kan ta opp fra de innebygde, digitale TV-tunerne. Du kan altså ikke ta opp fra videostreamingtjenester (f.eks. Netflix) eller fra Blu-ray.

Knivskarp digital bildekvalitet via antenne og kabel-TV

KDL-32WD753 har innebygde DVB-T2 og DVB-C-tunere for knivskarpt og støyfritt TV-bilde (inkl. HDTV) via både antenne og kabel-TV.. Du trenger derfor ikke en separat dekoder med tilhørende fjernkontroll for å nyte suveren digital bildekvalitet

Tilbehør til Sony KDL-32WD753

Tekniske spesifikasjoner

Bilde inngangHDMI

Anbefalte produkter