Hopp til innhold
Sony KE-55XH9005 UHD-TV

SonyKE-55XH9005UHD-TV

55” 4K luksusmodell med Full Backlight og X1 prosessor for ekstra god bildekvalitet. En TV-opplevelse i den eksklusive klassen.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Sony KE-55XH9005 – eksklusiv 55” UHD/4K LED-TV med Full Backlight og fremragende bildekvalitet

KE-55XH9005 er en eksklusiv 55” 4K LED-TV med fremragende bildekvalitet fra Sonys unike Triluminos LED-panel. Denne luksusmodellen er utstyrt med Full Backlight LED-bakbelysning og Local Dimming, som gir mulighet for en ultrapresis styring av lyset overalt på skjermen. Her får du både høy lysstyrke og en kontrastgjengivelse som gir OLED-TV-ene kamp til målstreken.

Du kan stemmestyre TV-en med Google Assistant takket være den innebygde mikrofonen i fjernkontrollen. Android TV og Chromecast built-in gir deg en hel rekke nye og spennende Smart TV-funksjoner, og med doble TV-tunere og pause-/opptaksfunksjon via USB bestemmer du selv når du vil se favorittprogrammene dine.

Sony KE-55XH9005 fås i sort metallfinish.

OBS: De innebygde høyttalerne kan klare vanlige, daglige formål som nyheter og lignende. HiFi Klubben anbefaler imidlertid å koble til en lydplanke, et par aktive høyttalere eller et separat stereo- eller surroundanlegg, så lyden kan leve opp til den flotte bildekvaliteten, når du f.eks. ser på film.

Høydepunkter

  • Full Backlight 4K LED med Local Dimming
  • X-tended Dynamic Range PRO / X1 Ultimate bildebehandling
  • Mulighet for stemmestyring (Google Assistant)
  • Android TV med Chromecast built-in
  • Pause/opptaksfunksjon på USB og doble TV-tunere

Tekniske spesifikasjoner

Skjermstørrelse55
StemmestyringVia ekstern smarthøyttaler

Tilbehør til Sony KE-55XH9005