Hopp til innhold

SonyXR-77A80KOLED-TV

77” 4K OLED-TV med fantastisk bildekvalitet, 4K Cognitive XR-prosessor, eksklusiv metallfinish og et hav av avanserte gaming-funksjoner.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Sony XR-77A80K – 77” 4K OLED-TV med 4K Cognitive XR prosessor, fantastisk bildekvalitet og eksklusiv metallfinish

Sony XR-77A80K er en eksklusivt 77” 4K OLED TV, som bringer deg opp i eliteklassen innen dagens TV-teknologi. Det eksklusive Triluminos OLED-bildepanelet i kombinasjon med den avanserte 4K Cognitive prosessoren leverer en forrykende bildegjengivelse med flotte, mettede farger, silkemyke bevegelser og perfekt sortnivå. De smarte medfølgende føttene kan justeres i bredden for å passe til både brede og smale TV-møbler, og du kan også heve skjermen for å gi plass til en lydplanke under.

Sammenlignet med den mer eksklusive A90K-serien har OLED-panelet i XR-77A80K litt mindre lysstyrke, og du må også klare deg uten den elegante bakbelyste metallfjernkontrollen. Til gjengjeld sparer du en god håndfull penger og du får nesten den samme gode TV-opplevelsen.

Smarte lydfunksjoner for surround og stemmestyring

Det innebygde høyttalersystemet til Sony XR-77A80K kan fungere som en senterhøyttaler i surround hvis det mates direkte fra surround-mottakeren. Det gir deg ekstra muligheter til å lage et enkelt og møbleringsvennlig surroundoppsett, men dog ikke med helt samme lydkvalitet som en dedikert senterhøyttaler.

Med eARC kan du overføre ukomprimert surroundlyd inkl. Dolby Atmos gjennom den tilkoblede HDMI-kabelen. For eksempel til en hjemmekino eller en matchende lydplanke som er laget for å gjengi Atmos høydeinformasjon i lyden. Du kan stemmestyre TV-en via Google Assistant og med den innebygde mikrofonen både i fjernkontrollen (eller en separat smarthøyttaler). Støtte for stemmestyring på ditt lokale språk avhenger av hva den enkelte tjeneste tilbyr.

Massevis av underholdning med Google TV

Sony XR-77A80K har integrert Google TV, som gir deg et hav av spennende Smart TV-funksjoner med mange underholdningsforslag skreddersydd for din personlige smak. Her får du en suveren fleksibel og komplett Smart TV-opplevelse, og med opptaksfunksjonen via USB kan du også selv bestemme når du vil se favorittsendingene dine fra tradisjonelle TV-kanaler.

Sonys beste TV kommer med Bravia Core, som i en begrenset periode vil gi deg gratis streaming av en lang rekke filmtitler (inkludert en håndfull premierefilmer) i uovertruffen teknisk kvalitet. Du får også en rekke andre funksjoner, behind-the-scenes innhold m.m. Du kan lese mer om Bravia Core på Sonys egen nettside.

Sony XR-77A80K fås i Titanium Black metallfinish.

OBS: HiFi Klubben anbefaler alltid å koble til en lydplanke, et par aktive høyttalere eller et separat stereo- eller surroundanlegg til TV-en din, slik at lyden kan leve opp til den gode bildekvaliteten når du for eksempel ser på film.

Sony XR-77A80K OLED-TV

Høydepunkter

 • XR Triluminos Pro 4K OLED bildepanel
 • 4K Cognitive XR prosessor / OLED XR Contrast Pro
 • Eksklusiv metallfinish
 • Høy lysstyrke til å være OLED-TV
 • Mange avanserte funksjoner for gaming

Vår
Ekspertvurdering

 • XR Triluminos Pro 4K OLED billedpanel
 • 4K Cognitive XR prosessor / OLED XR Contrast Pro
 • Eksklusiv metallfinish
 • Integrert Acoustic Surface Audio+ lydsystem
 • Høy lysstyrke til å være OLED-TV
 • Mange avanserte funksjoner for gaming
 • Opptaksfunksjon med doble TV-tunere
 • Støtte for Dolby Vision

Tekniske spesifikasjoner

Bildeprosessor 4K Cognitive Processor XR
Full / edge backlightDirect-lit
Game modeJa
HDR-Formater Dolby Vision, HDR10, HLG
Oppløsning 4K Ultra HD
Skjermoppdatering 100 Hz
Skjermstørrelse77"
Skjermteknologi OLED

Anmeldelser


4.7
3 anmeldelser
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0
Lars
Sverige
3/10/2023
Lars
Sverige
Christian
Danmark
3/2/2023

Flott bilde, flotte intuitive smart-TV-funksjoner og finn design.

Christian
Danmark
Stig
Norge
3/2/2023

Godt brukergrensesnitt

Stig
Norge

Tilbehør til Sony XR-77A80K

Anbefalte produkter

Sonos Arc Soundbar høyttaler
Sonos Arc
Soundbar høyttaler
9 990,- / stk