Hopp til innhold

SonyXR-85X90KLED-TV

85” eksklusiv 4K/UHD-TV med suveren bildekvalitet, Full Array Backlight LED og 4K Cognitive XR-prosessor. Her er du veldig nær toppen!

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Sony XR-85X90K – 85” eksklusiv UHD/4K LED TV med Full Array Backlight, 4K Cognitive XR-prosessor og suveren bildekvalitet

Sony XR-85X90K er en eksklusiv 85” 4K LED-TV med suveren bildekvalitet fra Sonys unike Triluminos Pro LED-panel i kombinasjon med den ekstremt avanserte 4K Cognitive XR-prosessoren. Full Array LED-bakbelysning med Local Dimming gir ultra-presis kontroll av lyset over hele skjermen. Her får du både høy lysstyrke og kontrastgjengivelse, som gir OLED-TV-er kamp til målstreken.

Klarer du å leve uten den ekstra kontrasten, antirefleks-panelet og den flotte metallfinishen i toppserien X95K, får du her en suverent god TV-opplevelse, og du sparer en god håndfull penger sammenlignet med toppmodellen.

Med eARC kan du overføre ukomprimert surroundlyd inkl. Dolby Atmos gjennom den tilkoblede HDMI-kabelen. For eksempel til en hjemmekino eller en matchende lydplanke som er laget for å gjengi Atmos høydeinformasjon i lyden. Du kan styre TV-en via Google Assistant og med den innebygde mikrofonen både i skjermen og i den elegante bakbelyste metallfjernkontrollen. Støtte for stemmestyring på ditt lokale språk avhenger av hva den enkelte tjeneste tilbyr.

De smarte medfølgende føttene kan justeres i bredden for å passe til både brede og smale TV-møbler, og du kan også heve skjermen for å gi plass til en lydplanke under.

Massevis av underholdning med Google TV

Sony XR-85X90K har integrert Google TV, som gir deg et hav av spennende Smart TV-funksjoner med mange underholdningsforslag skreddersydd for din personlige smak. Her får du en suveren fleksibel og komplett Smart TV-opplevelse, og med opptaksfunksjonen via USB kan du også selv bestemme når du vil se favorittsendingene dine fra tradisjonelle TV-kanaler.

Sonys beste TV kommer med Bravia Core, som i en begrenset periode vil gi deg gratis streaming av en lang rekke filmtitler (inkludert en håndfull premierefilmer) i uovertruffen teknisk kvalitet. Du får også en rekke andre funksjoner, behind-the-scenes innhold m.m. Du kan lese mer om Bravia Core på Sonys egen nettside.

Sony XR-85X90K fås i Titanium Silver metallfinish. Bakbelyst premium fjernkontroll med metallfinish medfølger.

OBS: HiFi Klubben anbefaler alltid å koble til en lydplanke, et par aktive høyttalere eller et separat stereo- eller surroundanlegg til TV-en din, slik at lyden kan leve opp til den gode bildekvaliteten når du for eksempel ser på film.

Sony XR-85X90K LED-TV

Høydepunkter

 • XR Triluminos Pro Full Array Backlight LED med Local Dimming
 • 4K Cognitive XR-prosessor
 • Høy lysstyrke
 • Mange avanserte funksjoner for gaming
 • USB-opptaksfunksjon med doble TV-tunere

Vår
Ekspertvurdering

 • XR Triluminos Pro Full Array Backlight LED med Local Dimming
 • 4K Cognitive XR-prosessor / XR Contrast Booster 10
 • Høy lysstyrke
 • Mange avanserte funksjoner for gaming
 • Opptaksfunksjon med doble TV-tunere
 • Fjernkontroll med innebygget mikrofon for stemmestyring (Google Assistant)
 • Støtte for Dolby Vision

Tekniske spesifikasjoner

Bildeprosessor 4K Cognitive Processor XR
Full / edge backlightDirect-lit
Game modeJa
HDR-Formater Dolby Vision, HDR10, HLG
Skjermoppdatering 100 Hz
Skjermteknologi LED

Tilbehør til Sony XR-85X90K

Anbefalte produkter

Sonos Arc Soundbar høyttaler
Sonos Arc
Soundbar høyttaler
7 990,- / 9 990,- / stk
110
Argon Audio FENRIS A4 Trådløs høyttaler - stereo
Argon Audio FENRIS A4
Trådløs høyttaler - stereo
3 998,- / par
61
Argon Audio FORTE A55 Trådløs høyttaler - stereo
Trådløs høyttaler - stereo
7 998,- / 10 998,- / par
19
DALI KATCH ONE Soundbar høyttaler
Soundbar høyttaler
7 998,- / stk
4