Hopp til innhold
SOUNDBOKS Mic Mikrofon

SOUNDBOKSMicMikrofon

Med en mikrofon til din SOUNDBOKS kan du være sikker på at verden hører både musikken din og budskapet ditt. Med 3 meter kabel.
stk1 299,-
Forventet på lager fredag 9. desember 2022
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

SOUNDBOKS MIC – original mikrofon til SOUNDBOKS (Gen. 3)

SOUNDBOKS MIC er en original mikrofon til SOUNDBOKS (Gen. 3). Du kobler den direkte i jack-inngangen på baksiden av høyttaleren og velger i appen at inngangen skal brukes til en mikrofon. Her har du et genialt verktøy til alle steder du vil skjære gjennom støyen uten at du må streve med stikkontakter og lange strømkabler.

Scenen er din

Med en mikrofon blir SOUNDBOKS-universet mye mer enn fest og høy musikk. Skal du snakke på et arrangement utendørs? Koble en mikrofon på SOUNDBOKS (Gen. 3), og ta styringen som en proff. Firmafest? SOUNDBOKS (Gen. 3) fikser både musikk og underholdning én gang for alle. Gruppetrening? SOUNDBOKS (Gen. 3) får selv de sløveste mosjonistene ut av startgropa.

Den følsomme mikrofonkapselen i SOUNDBOKS MIC er laget for å skru stemmen din opp på elleve hvor som helst. Den er beskyttet av et messingnett og en sinklegert kropp, og mikrofonen er robust pulverlakkert i sort. SOUNDBOKS MIC er optimalisert til tale, så lyden oppleves behagelig dyp og mindre skingrende.

Den elegante, hvite SOUNDBOKS-logoen vitner sammen med de oransje kontaktene om at du har valgt den originale, ekte varen til den høyt elskede høyttaleren din. Her kan alle se den gode stilen din, og du kan være helt sikker på at du ikke har valgt en annenrangs løsning. Hvis du trenger en lengre kabel, så kan du uten problemer bruke en lengre, standard mikrofonkabel.

SOUNDBOKS MIC fås i sort pulverlakkert finish. 3 meter original kabel følger med.

Høydepunkter

  • Passer til SOUNDBOKS (Gen. 3)
  • Kobles til baksiden av høyttaleren (1/4” jack)
  • SOUNDBOKS-logo og orange kontakt på mikrofonen
  • Robust, pulverlakkert finish
  • Med 3 meter kabel

Tekniske spesifikasjoner

Bredde emballasje12,5
FargeSort
Høyde emballasje (cm)6
Lengde emballasje (cm)20
Vekt emballasje (kg)1,8
Vekt produkt (kg)1

Tilbehør til SOUNDBOKS Mic

SOUNDBOKS GO Trådløs høyttaler med batteri
Trådløs høyttaler med batteri
4 990,- / 6 990,- / stk