Hopp til innhold
Lader

DIVERSE GearBoks Cable

448,-stk
  -
Lad telefonen din fra nærmeste SOUNDBOKS med denne smarte USB-ladekabelen. Den passer til alle telefoner og er sikret mot overbelastning.

Les mer:

Beskrivelse

GearBoks Cable – lad telefonen din fra SOUNDBOKS

  • Passer til alle versjoner av SOUNDBOKS
  • Kan lade alle telefoner og nettbrett med USB-tilkobling
  • Typisk 8-12 oppladinger fra et SOUNDBOKS-batteri
  • Tar nesten ingen plass
  • Sikret mot overbelastning og feilstrøm

GearBoks Cable er en USB-ladekabel designet spesielt for bruk med SOUNDBOKS (alle modeller). Koble den ene enden av kabelen i SOUNDBOKS, og koble telefonen din til USB-kontakten i den andre enden, så får du frisk strøm på mobilen. Musikken kan spille videre mens du lader.

Du kan ta med GearBoks Cable i lomma når du skal på fest eller festival. Så lenge det er en SOUNDBOKS i nærheten, så kan du lade, slik at du får batteri nok til å både spille Bluetooth-musikk og til å ringe hjem. Nå blir det slutt på powerbanks som alltid blir borte, og på desperat leting etter en ledig stikkontakt som aldri er der når du trenger den.

Trygg og stabil lading

GearBoks Cable er trygg og stabil, og den er elektronisk sikret mot både overoppheting og overbelastning. Laderen finner også selv ut hvilken ladespenning og strøm som passer til enheten din. Derfor kan du trygt bruke GearBoks Cable til å lade telefonen din fra SOUNDBOKS, uten å være redd for å ødelegge noe. Ladingen stopper også automatisk hvis det skulle skje en kortslutning, for eksempel på grunn av en defekt USB-kabel. Du kan typisk lade en telefon 8-12 ganger fra ett SOUNDBOKS-batteri – også hvis batteriet ikke er montert i høyttaleren.

OBS: Vær oppmerksom på at hver gang du lader telefonen din med GearBoks Cable, mister du noen timer med spilletid på din SOUNDBOKS, inntil du har ladet batteriet til høyttaleren igjen.

OBS (2): GearBoks Cable er ikke et offisielt SOUNDBOKS-tilbehør eller på annen måte forbundet med SOUNDBOKS-merkevaren.

Tilbehør til DIVERSE GearBoks Cable

Tekniske spesifikasjoner

FargeSort
Vekt produkt (kg)0,03
Høyde emballasje (cm)3
Lengde emballasje (cm)17,5
Vekt emballasje (kg)0,06
Bredde emballasje10,5

Anmeldelser


5.0
4 anmeldelser
5
4
4
0
3
1
2
0
1
0