Hopp til innhold

25 produkter

Strømkabler

 

Vi har den strømkabelen du trenger til dine apparater. En strømkabel i høy kvalitet beskytter bedre mot elektrisk støy, spesielt hvis du kombinerer det med et godt strømfilter. Vi har også strømkabler designet til bestemt apparater, slik som trådløse høyttalere og platespillere.

Strømkabel – en basiskabel som kan gjøre en stor forskjell
Det følger som regel med en strømkabel når du kjøper et nytt apparat, men denne kabelen er ofte i en kvalitet som ikke yter din nye forsterkerCD-spiller, høyttaler eller lignende full rettferdighet. Det samme gjelder hvis du kjøper utstyr i den mer eksklusive enden av skalaen.

En god strømkabel leverer strøm til dine apparater, uten at lyden blir forstyrret av støy utenfra. Som med alt annet er det også forskjell på kvaliteten og yteevnen på de forskjell strømkablene. I HiFi Klubben har vi strømkabler i forskjellige prisklasser og uansett hvilken hylle du velger fra, får du garantert bedre kvalitet enn med den løse strømkabelen som fulgte med i kassen til din CD-spiller eller din trådløse høyttaler.

Få den korrekte lengden og konfigurasjonen
Strømkabler fås i forskjellige lengder, så du har mulighet for å velge den som passer best til ditt behov. Hvis kabelen skal gi strøm til din platespiller, og den står nær stikkontakten, kan du nøye deg med en av de korte kablene på 0,75 eller 1 meter. Da trenger du ikke kjempe med en altfor lang kabel, som ligger og skaper rot. 

Hvis du stedet trenger en strømkabel til din PC eller TV, som i noen tilfeller står lengre fra stikkontakten, har du mulighet for å kjøpe en lengre kabel på for eksempel 3 meter, så du kan få lagt kabelen pent langs fotlisten, så du nesten ikke legger merke til den.

I utgangspunktet har en strømkabel en flat, smal 230V kontakt i den ene enden og en liten eller stor apparat-kontakt i den andre. En liten apparat-kontakt kalles også en 8-talls kontakt. 

Det finnes imidlertid også strømkabler som er spesialbygd til bestemt enheter, for eksempel platespillere. Hvis du har bruk for andre konfigurasjoner enn dem du ser i vårt utvalg, er du velkommen til å kontakte oss, så kan vi prøve å skaffe det nødvendige. I mange tilfeller kan vi skaffe både forskjellige konfigurasjoner og forskjellige lengder, så du kan få det akkurat slik du vil ha det.

Utvalgte merker
Et av våre mest populære merker innenfor strømkabler er AudioQuest. Deres sortiment spenner bredt, så med alle slags budsjetter har du muligheten til å finne en strømkabel i høy kvalitet, som kan sende strømmen videre, uten å ta opp unødvendig støy.  

På toppen av kvalitetsskalaen finner du eksklusive high-end strømkabler, som kan brukes til å forsyne hele systemet ditt med strøm gjennom et godt strømfilter. De kraftige modellene er laget til spesielt strømkrevende komponenter, for eksempel forsterkertrinn i high-end klassen.

Merket Sinox har blant annet laget en såkalt 8-talls y-splitter strømkabel, som brukes for å lage en 8-talls kontakt om til to 8-talls kontakter. Det gjør at du kan nøye deg med en enkelt kabel, i stedet for to. Det gir et mer enkelt og ordentlig uttrykk, så du ikke trenger å kjempe med unødvendig mange kabler, når du vil ha god og uforstyrret lyd.

Kikk innom i HiFi Klubben
I HiFi Klubben er blir vi alltid glade når vi får besøk. Vi har mange års erfaring innenfor hi-fi-verdenen, og vi deler gjerne av ut av vår kunnskap. 

Hvis du har bruk for et godt råd i forbindelse med kjøp av en strømkabel, eller andre produkter i vårt sortiment, er vi alltid klare til å besvare spørsmål, vise frem produkter og fortelle om de forskjellige mulighetene.

Når du kjøper strømkabel, handler det i høy grad om å finne den rette kombinasjonen, så du kan oppnå en forbedring av lyden. Vi vet hvilke kombinasjoner som virker mest effektivt, og hvis du vil teste før du kjøper, kan du komme inn i en av våre butikker og låne med en strømkabel hjem, så du kan prøve ut om du kan høre forskjell på lydkvaliteten.

Uansett om du sitter hjemme og er i tvil om hva du skal velge, eller du mener at du har en klar plan for hva du skal ha, er det alltid en god ide å kikke innom en av våre butikker. Det gir deg ganske enkelt en bedre idé om de forskjellige produktene og mulighetene når du opplever dem i virkeligheten, så kikk innom for en kort eller lang prat, så vi kan finne de riktige løsningene til deg.