Hopp til innhold
Veggfeste

SOUNDXTRA HEOS 1

448,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Heng HEOS 1-høyttaleren din opp på veggen med dette spesialdesignede veggfestet. En perfekt løsning til f.eks. kjøkkenet. Sort eller hvit finish.

Les mer:

Beskrivelse

HEOS 1 veggfeste – heng din HEOS 1 trygt og elegant opp på veggen

HEOS 1-veggfestet er skreddersydd for trygg og elegant veggmontering av en HEOS 1-høyttaler. Som en ekstra bonus får du en skjøteledning med på kjøpet, slik at du kan gjemme den eksterne strømforsyningen et annet sted.

En ordentlig smart løsning, enten du vil ha to stk. HEOS 1 på veggen for å få skikkelig stereo i stua, eller du bare vil ha en enkel høyttaler fast og sikkert montert, for eksempel på kjøkkenet eller soverommet.

Veggfestet er formet nøyaktig etter HEOS 1 og målene dens. De passer derfor perfekt sammen. Nå trenger du ikke lenger bruke klønete universalfester hvis du vil pynte hybelveggene med HEOS 1-ere. Derimot kan du løfte HEOS-opplevelsen din til nye høyder – bokstavelig talt.

Hvis du har skjemt bort din HEOS 1 med den smarte Go Pack-batterimodulen, er heller ikke dette noe problem. Veggfestet er bygget for å fungere også med det ekstra batteriet montert.

Veggfestet kan tiltes 20 grader ned og hele 45 grader til høyre og venstre, slik at du kan lett kan sørge for riktig vinkling. Fås både i sort og hvit, forlengerkabel er inkludert.

Tekniske spesifikasjoner

FargeHvit
FargebeskrivelseHvit
Vekt produkt (kg)0,3
Høyde emballasje (cm)6
Lengde emballasje (cm)10
Vekt emballasje (kg)0,3
Bredde emballasje6,5