HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Spar 10% på all vinyl

Få rabattkode >>

Ortofon Cadenza Red MC-pickup

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Ortofon Cadenza Red MC-pickup

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Cadenza Red er introduksjonsmodellen i Ortofons Cadenza-serie av MC-pickuper. Du får en Fine Line-slipt diamantnål og spoler av 99,99% rent sølv, som sammen produserer et dynamisk, men kontrollert lydbilde med imponerende dybde.

Ortofon Cadenza Red – ekte, high-end MC-pickup til high-end-platespilleren din

Cadenza Red er introduksjonsmodellen fra Ortofons beste serie av high-end MC-pickuper. Her får du blant annet en naken, Fine Line-slipt diamantnål montert på en nålearm av aluminium og spoler av 99,99% rent sølv. Forvent et kontrollert og dynamisk lydbilde som vil bringe enhver platespiller opp på et høyere nivå.

OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en rekke andre produkter fra Ortofon ut over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butikk for nærmere information.

GRATIS MONTERING: Hvis du kjøper en ny pickup hos Hi-Fi Klubben, monterer vi den på platespilleren din gratis. Spør i din lokale Hi-Fi Klubben-butikk for info.

Se eventuelt produsentens hjemmeside for mer info.

Tekniske spesifikasjoner

  • OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en rekke andre produkter fra Ortofon ut over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butikk for nærmere information.
  • GRATIS MONTERING: Hvis du kjøper en ny pickup hos Hi-Fi Klubben, monterer vi den på platespilleren din gratis. Spør i din lokale Hi-Fi Klubben-butikk for info.

Anbefalt tilbehør

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.