Hopp til innhold
MoFi Electronics UltraGold MC MC-pickup

MoFi ElectronicsUltraGold MCMC-pickup

Eksklusiv og svært avansert Moving Coil pickup, som vil gi deg enestående detaljerte og realistiske musikkopplevelser fra vinylplatene dine.
stk14 998,-
Forventet på lager onsdag 13. juli 2022.

Les mer:

Beskrivelse

MoFi UltraGold MC – eksklusiv Moving Coil-pickup til fullblods vinylentusiaster

MoFi UltraGold MC er en eksklusiv, audiofil og svært avansert Moving Coil pickup som vil gi deg enestående detaljerte og realistiske musikkopplevelser fra vinylplatene dine uten farging eller forvrengninger. UltraGold MC er den første Moving Coil-pickupen fra MoFi, og den er verdt ventetiden. Her kan du få den samme autentiske Mobile Fidelity-opplevelsen som du kjenner fra MoFis kritikerroste Moving Magnet-modeller – men med den unike og magiske MC-touchen på toppen.

UltraGold MC er nøye finjustert av Spiral Groove-grunnlegger Allen Perkins. Lyden er rik, dynamisk, realistisk og utrolig detaljert, akkurat som den skal være fra en ekte high-end Moving Coil pickup. Den solide og vibrasjonsdempende konstruksjonen sørger for at alle kvalitetene når uskadet fra nålen og videre til systemet ditt.

Kompromissløs kvalitet i alle detaljer

Den nakne Shibata-diamanten er montert på et nålrør av bor, og det ekstremt kraftige magnetiske systemet er bygget av neodym og Permendur. Alle de tekniske herlighetene til UltraGold MC fungerer sammen i et solid og resonansdempet hus laget av messing og aluminium, og den endelige pickupen er håndbygget i Japan etter MoFis egne spesifikasjoner under ekstrem kvalitetskontroll. Som en smart detalj er de nødvendige gjengene kuttet ut i selve huset, slik at monteringen kan foregå enkelt ved hjelp av to skruer - ingenting annet.

UltraGold MC er selve personifiseringen av realisme og musikalitet, og var du så heldig å ha noen av MoFis «Original Master Recordings» i platesamlingen din, vil du tydelig høre at dette er ekte vare. Så bra kan vinyl høres når teknikk og musikk møtes i perfekt harmoni.

GRATIS MONTERING

HiFi Klubben hjelper deg gjerne med å finne den pickupen som passer perfekt til nettopp din platespiller. Hvis du kjøper en ny pickup hos HiFi Klubben, så monterer vi den gratis på platespilleren din. Spør i din lokale HiFi Klubben-butikk for info.

Mer bilder av MoFi Electronics UltraGold MC

MoFi Electronics UltraGold MC MC-pickup

Høydepunkter

  • Overlegen realisme og detaljnivå
  • Naken Shibata diamant på bor-nålrør
  • Svært kraftig neodym/Permendur magnetsystem
  • Hus i hybrid messing/aluminium
  • Enkel montering med integrerte gjenger

Vår
Ekspertvurdering

  • Overlegen realisme og detaljnivå
  • Naken Shibata diamant på bor-nålrør
  • Superkraftig neodym/Permendur magnetsystem
  • Hus i hybrid messing/aluminium
  • Enkel montering med integrerte gjenger

Tekniske spesifikasjoner

Anbefalt impedansebelastning100 ohm
Føyelighet10 µm/mN
Nåletrykk anbefalt2,2 g
PickuptypeMoving Coil
Utgangsspenning (mV)0,4

Tilbehør til MoFi Electronics UltraGold MC

Anbefalte produkter