Hopp til innhold

Bluesound

40 produkter
40 produkter

  Bluesound

  Bluesound

  Bluesound er multiroms hi-fi-systemet med de ekstra finessene, som gjør den store forskjellen. Du får suveren lydkvalitet og smarte tilkoblinger, for eksempel til stor TV-lyd i stereo, som du styrer fra fjernkontrollen til TV-en. For entusiasten er det mange audiofile finesser, deriblant muligheten for å strømme Hi-Res Audio via TIDAL.

  Få suveren lyd i hele huset – fleksibelt og gjennomført

  Med Bluesound får du en annerledes og mer gjennomført totalopplevelse enn det du nok er vant til fra trådløse Bluetooth-høyttalere. I tillegg bruker du ikke opp strømmen på mobilen, og du vil heller ikke oppleve at refrenget du har ventet på i sangen blir avbrutt av en SMS eller en samtale.

  Kort sagt så gir Bluesound multiroms-systemet en fantastisk fleksibilitet, så alle i familien kan lytte til sine favorittsanger, akkurat når de vil. Musikken kan styres separat i alle rommene i huset. Du kan altså sette på favorittene dine til matlagingen, mens barna hører på sine favoritter på barnerommet eller i stua.

  Bluesound er utviklet av hi-fi produsenten NAD, og det betyr at du blant annet finner systemet innebygget i en rekke NAD stereoforsterkere og surround receivere.

  Fleksibiliteten skinner igjennom i de mange forskjellige kombinasjonsmulighetene som finnes. Du kan bruke Bluesound til alt fra dyre high-end anlegg i stua, til de rimeligere trådløse høyttalerne i for eksempel badet eller på terrassen. Det er et perfekt samspill, så du kan få oppfylt dine musikkbehov, uansett hvor du er i huset.

  Trådløse høyttalere med Bluesound

  Trådløse høyttalere kan brukes både i store og små rom, og det er en enkel løsning hvis du vil ha god lyd, uten å trenge å tenke på kabler og montering.

  Velg for eksempel en av de populære PULSE-høyttalerne som finnes i blant annet FLEX 2i og Mini-modellene, som kan fylle henholdsvis store og små rom med lyd. Du kan dessuten med fordel velge en trådløs høyttaler med batterimodul, så du kan spille trådløs musikk på terrassen, uten å bekymre deg for om høyttaleren går tom for strøm midt i festen.

  Hvis du vil bygge ut opplevelsen, men fremdeles holde deg til trådløse høyttalere, kan du velge to like Bluesound-høyttalere som settes opp så de spiller henholdsvis høyre og venstre kanal i stereo. Det gir det et mer komplett og realistisk lydbilde enn en enkelt høyttaler, og derfor et godt alternativ, hvis du ikke vil ha et system med et separat anlegg.

  Bruk Bluesound i anlegget

  Uansett hvilket merke og produsent det er snakk om, kommer vi ikke utenom at du oppnår det absolutt beste resultatet med et skikkelig anlegg, i samarbeid med skikkelige hi-fi høyttalere. Det gir rett og slett de beste musikk- og lydopplevelsene.

  Som nevnt er det NAD som står bak Bluesound, så hvis du velger en av deres receivere eller forsterkere, har du kanskje allerede innebygget Bluesound.

  Hvis du har et godt anlegg, som ikke skal skiftes ut, men bare oppgraderes til bedre lyd, kan du for eksempel koble til en NODE 2i musikkstreamer, som gir deg trådløs musikk i hi-fi-kvalitet, uten at du trenger å skifte ut ditt nåværende anlegg.

  Også det kompakte musikkanlegget POWERNODE 2i er populært. Det gir deg super lyd, med et minimum av kabler. Du kobler bare til et par ekte hi-fi høyttalere, deretter kan du nyte lyden som strømmer ut.

  God lyd fra TV-en din

  Bluesound sørger naturligvis også for god lyd til din TV. Deres PULSE lydplanke 2i er en av de beste lydplankene på markedet og den gir det ekstra laget til lydopplevelsen, uansett om du ser film, serier, sport eller noe annet.

  Lydplanken har HDMI-tilkobling, så du enkelt kan koble til din TV via en HDMI-kabel. Du kan bygge ut denne løsningen slik du vil – for eksempel med en subwoofer og et par trådløse surround-bakhøyttalere, så du får en enda mer gjennomført lyd.

  Uansett hvilken løsning du velger, kan du styre Bluesound direkte fra din vanlige fjernbetjening, så du ikke trenger å bruke masse forskjellige apparater, men bare kan bruke TV-en som før – bare med bedre lyd.

  Start Bluesound med noen få klikk

  Det er virkelig enkelt å få i gang Bluesound. Hvis du har en mobiltelefon, et trådløst nettverk (wi-fi) og en musikk-strømmetjeneste (for eksempel Spotify eller Apple Music) er du nesten i mål med oppsettet ditt allerede. Du henter bare den smarte Bluesound appen, deretter kan du velge din musikk, radio, osv. direkte i Bluesound appen – enkelt og smart!

  Hele familien kan enkelt styre samtlige høyttalere i huset, bare de har lastet ned Bluesound appen til sine mobiltelefoner. Uansett om du skal streame musikk, radio eller noe annet, gjør du det direkte i appen fra Bluesound, så du raskt og enkelt kan skifte mellom de forskjellige mulighetene.

  Bluesound-systemet har gjort det enda enklere å få god lyd i hele huset – som alle i familien kan få glede av. Du behøver ikke nødvendigvis investere hele oppsparingen i anlegg, høyttalere osv., før du kan komme i gang med Bluesound. Alt du trenger, er en enkelt trådløs høyttaler, så er du i gang. Når tiden og økonomien er klar for det, kan du bygge ut ditt Bluesound-system, så du for eksempel kan få surround lyd i stuen eller innebygde høyttalere i kjøkkenet.

  Kom innom HiFi Klubben og få vite mer om dine muligheter

  Hvis du går og leker med tanken om et multiroms-system i hjemmet ditt, men er i tvil om hvor du skal starte, er det alltid en god ide å legge veien innom din lokale HiFi Klubben butikk. Vi kan fortelle deg om de mange mulighetene som Bluesound tilbyr, og vi kan gi deg konkret veiledning til hva som vil fungere i ditt hjem.

  Vi tar utgangspunkt i dine behov, så vi sammen kan komme frem til det systemet som lever opp til dine forventninger – både i forhold til innhold, kvalitet og pris. Ingen spørsmål er for små, eller for store, så vi hjelper deg med alt fra valg av høyttalere til å laste ned appen, hvis du har bruk for det – så kikk innom og la oss hjelpe deg med å finne frem til det perfekte Bluesound-systemet til deg.