HiFi Klubben

Hopp til innhold
Tilbudstorget Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

HEOS by Denon HEOS 3 HS2 Trådløs høyttaler

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} HEOS by Denon HEOS 3 HS2 Trådløs høyttaler

HEOS 3 er en kompakt, trådløs alt-i-ett-høyttaler fra HEOS-systemet, som leverer musikk i hele huset. En praktisk og kompakt løsning for trådløs musikk i mindre rom som f.eks. soverom eller barnerom. Sort eller hvit finish.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påminnelse når varen er på lager
Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter HEOS 3 – kompakt, trådløs og brukervennlig alt-i-ett-høyttaler til alle hjemmets mindre rom

 • Svært kompakt
 • Innebygget Bluetooth-funksjon og støtte for Hi-Res Audio (24-bit)
 • Støtter Spotify Connect, TIDAL, Napster, Deezer, nettradio og streaming av din egen musikksamling fra smarttelefon, nettbrett, PC eller nettverksharddisk
 • Meget brukervennlig styring med HEOS-appen (Apple iOS/Android)
 • Fås i både sort og hvit finish

HEOS 3 er en kompakt, trådløs alt-i-ett-høyttaler fra HEOS-systemet. En praktisk løsning for trådløs musikk i mindre rom som f.eks. soverom, barnerom eller andre rom der lydkvaliteten betyr litt mindre, eller der du bare vil ha bakgrunnsmusikk.

I HS2-utgaven har HEOS 3 fått innebygget Bluetooth-funksjonalitet og støtte for Hi-Res Audio (24-bit). Dermed får du både enda mer brukervennlighet og mulighet for enda høyere lydkvalitet.

Vil du ha et ekte stereolydbilde, kan du sette opp to HEOS 3 til å spille henholdsvis høyre og venstre kanal. Den overlegne brukervennligheten i systemet får du enten du bruker HEOS 3 på egen hånd eller i kombinasjon med andre HEOS-produkter i hjemmet ditt.

Som på de andre HEOS produktene kontrollerer du all musikken fra HEOS-appen på nettbrettet eller smarttelefonen (Apple iOS/Android). Appen stiller alle konkurrentene til veggs når det gjelder brukervennlighet – den er utrolig enkel og oversiktlig i bruk. Du har totalt overblikk over all musikken din med albumcovere og alle muligheter.

Gjennom Spotify Connect og et Spotify Premium-abonnement har du direkte tilgang til mer enn 20 millioner musikkspor, samt funksjoner som Spotify Radio. Du kan også streame din egen musikksamling fra datamaskinen, en nettverksharddisk eller lokalt fra smarttelefonen. Du får selvsagt også nettradio med tusenvis av stasjoner fra hele verden. Alle de andre støttede streamingtjenestene er fullt integrert i HEOS-appen.

HEOS 3 fås i hvit eller sort finish.

Ekspertvurderinger

Fordeler

 • Svært kompakt
 • Støtter Hi-Res Audio (24-bit)
 • Innebygget Bluetooth-funksjon
 • To stk. HEOS 3 kan konfigures til høyre/venstre kanal i stereooppsett
 • Kan plasseres både vannrett og loddrett
 • Kan veggmonteres (feste kjøpes separat)
 • Støtter Spotify Connect, TIDAL, Deezer, SoundCloud m.fl.
 • Nettradio
 • Særdeles brukervennlig app (Apple iOS/Android)
 • Fås i både sort og hvit finish
 • Enkelt oppsett
 • Streaming av egen musikk fra PC og nettverksharddisk samt direkte fra smarttelefon/nettbrett
 • Full trådløs integrasjon med øvrige HEOS-komponenter
 • Kan spille av musikk direkte fra USB-lagringsmedier
 • Analog lydinngang (minijack)

Begrensninger

 • Størrelsen setter naturlige begrensninger for prestasjonene
 • Kun styring fra app (ikke PC/Mac)
 • Støtter (foreløpig) ikke streaming av egen musikksamling fra Mac eller Apple nettverksharddisker uten videre
 • Du får IKKE skikkelig stereo og skikkelig hi-fi fra en alt-i-ett-høyttaler, uansett hvor godt den er bygget. Ekte hi-fi krever alltid en god forsterker og separate høyttalere!

Produktbeskrivelse

HEOS by Denon – et trådløst og komplett hi-fi-streamingsystem for hele hjemmet ditt
Besøk HEOS-hjemmesiden her.

HEOS er et komplett og fleksibelt hi-fi-streamingsystem. Det er utviklet av Denon, som er en av verdens eldste og mest anerkjente hi-fi-produsenter. HEOS gir deg en kombinasjon av lydkvalitet, teknologi og unik fleksibilitet, som er helt i topp i et spennende og raskt voksende marked.

HEOS-systemet består av fire trådløse høyttalere (HEOS 1, HEOS 3, HEOS 5 og HEOS 7), en trådløs musikkspiller til eksisterende anlegg (HEOS Link), en trådløs forsterker (HEOS Amp) samt en TV-lydplanke med trådløs subwoofer (HomeCinema). Med dette systemet kan du fylle hele huset med trådløs musikk i høy kvalitet, og du kan enkelt og elegant fjernstyre det hele med en app på smarttelefonen eller nettbrettet ditt (iOS/Android). Kabelforbindelse til nettverket er ikke nødvendig.

Med den lille HEOS 1 kan du til og med klikke på en smart batterimodul (HEOS 1 Go Pack), slik at du kan ta med høyttaleren ut av huset og spille musikk trådløst fra smarttelefonen hvor som helst, for eksempel på campingturen. Når du kommer hjem, plugger du den bare tilbake i stikkontakten, så er den igjen en integrert del av HEOS-systemet ditt.

Siden HEOS i stor grad er et programvarebasert produkt, kan du se frem til en rekke nye funksjoner underveis, f.eks. integrasjon av flere musikktjenester. Disse oppdateringene vil bli gjort tilgjengelige over nettet etter hvert som de blir klare. På denne måten blir HEOS-systemet bedre og bedre etter hvert – helt automatisk!

Få luksuslyd på TV-en din med HomeCinema
Du har sikkert for lengst erfart at lyden fra dagens flat-TV-er er nøyaktig like flat som selve TV-en. Lydplanken HEOS HomeCinema løser dette problemet uten at det innebærer at du får et helt anlegg inn i stua. Plasser lydplanken under TV-en (på veggen eller på en hylle), og sett den trådløse subwooferen et diskret sted. Da gir du deg selv en mye større opplevelse hver dag, både på filmer og vanlige TV-sendinger.

Selv om HomeCinema fremdeles ikke er et ekte stereo- eller hjemmekinoanlegg, vil den dytte deg et godt stykke i riktig retning. Og den integrerer naturligvis sømløst med de andre trådløse HEOS-komponentene, inkludert musikkstreamingtjenester på nettet.

OBS: Det er ikke (ennå) mulig å distribuere TV-lyden fra HomeCinema til andre HEOS-komponenter i hjemmet ditt. Men du kan koble til en ekstern, analog lydkilde og sende lyden videre til resten av systemet, akkurat som på f.eks. HEOS Amp og Link.

Unik og suveren integrasjon med Denon hi-fi-systemer
HEOS er laget for å integrere sømløst med nyere, eksisterende Denon stereo- eller hjemmekinoanlegg. Når den trådløse musikkstreameren HEOS Link er koblet til forsterkeren eller receiveren, sørger den selv for å slå på anlegget når HEOS-appen aktiveres. I tillegg kobler den seg til forsterkerens/receiverens egen volumkontroll, slik at alt kan styres fra appen. På denne måten får du både full brukervennlighet fra det trådløse systemet og den høye lydkvaliteten fra et skikkelig hi-fi-anlegg. En unik og gjennomtenkt detalj som løfter HEOS-opplevelsen din helt opp i toppklassen.

Nyt musikk fra hele verden via Spotify Connect, TIDAL og mange fler
HEOS er fullt integrert med streamingtjenestene TIDAL, Deezer og andre, og du får også Spotify Connect-støtte, slik at du kan spille av mer enn 20 millioner musikkspor fra den samme Spotify-appen som du allerede kjenner fra smarttelefonen eller nettbrettet ditt.*

Med HEOS kan du streame hele musikksamlingen fra PC og nettverksharddisk.** Som prikken over i-en kan du også streame musikken du har liggende lokalt på både din egen og andres smarttelefon eller nettbrett (iOS/Android) Dette kan for eksempel være de låtene som ennå ikke er tilgjengelige på streamingtjenestene. Du kan lytte til titusenvis av nettradiostasjoner, og du kan koble til et eksternt USB-lagringsmedium eller en analog lydkilde, og streame musikken herfra og ut på hele HEOS-systemet ditt.

HEOS app – trådløs brukervennlighet i særklasse
HEOS er laget for trådløs wi-fi-styring fra den gratis HEOS-appen (Apple iOS/Android). Så hvis du allerede har en smarttelefon eller et nettbrett, er du klar til å nyte musikk med en brukervennlighet du ikke har sett maken til.

HEOS-appen fås på norsk, og om du spiller musikk fra din egen samling eller via nettet, har du alt tilgjengelig rett under fingertuppene. Det lekre brukergrensesnittet gir deg et meget godt overblikk, og med albumcover og tydelig informasjon om låter, album og artister er det en ren fornøyelse å gå på oppdagelsesferd i mulighetene.

HEOS har selvfølgelig tenkt på hele familien i bruken av systemet. I mange andre streamingsystemer må hele familien dele på samme oppsett, spillelister, spillekø osv. Med HEOS kan hver bruker få sin helt personlige brukerkonto. Så når du starter HEOS, ser du kun dine egne spillelister, dine favoritter, din spillehistorikk, din Spotifykonto med dine spillelister etc. Og tilsvarende, hvis familiens tenåring logger på HEOS fra sin enhet, vil han/hun se sin egen historikk, foretrukne innstillinger osv.

Raskt og enkelt oppsett
HEOS er enkelt å sette opp, også for deg som er uinteressert i datamaskiner og nettverksinnstillinger. Når du setter opp en HEOS-enhet for første gang, trenger du bare å ha adgangsnøkkelen til det trådløse nettverket ditt tilgjengelig – så er oppsettet i de aller fleste tilfeller kjapt og smertefritt overstått. Alle nye HEOS-enheter legges til lynraskt helt uten nettverkskunnskaper og koder. Hvis du allikevel skulle ha behov for hjelp, er vi i Hi-Fi Klubben naturligvis klare for å hjelpe deg.

Trådløs hi-fi i hele hjemmet ditt
HEOS er også et fremragende multiromssystem, som kan sende musikk ut i hvert hjørne i hjemmet ditt. Du velger bare en passende HEOS-musikkavspiller – så har du kvalitetsunderholdning i stue, kjøkken, soverom, kontor, barnerom, bad m.m. Det er bare fantasien og økonomien som setter grensene, og HEOS begrenser ikke kvalitetsnivået. Du kan selv bestemme hvor bra stereo- eller hjemmekinoanlegget ditt skal være. Det er bare å velge fritt fra hyllene blant Denons mange stereoforsterkere eller hjemmekinoreceivere.

Fra fjernkontroll-appen styrer du musikkvalg og lydnivå individuelt for hvert rom, men du kan også velge å spille samme musikk i hele huset, eller gruppere utvalgte rom, f.eks. ved å slå sammen stue og kjøkken.

Hvis vil ha et ordentlig stereolydbilde i et mindre rom og samtidig ha mulighet for større lydtrykk, kan du for eksempel bruke 2 stk HEOS 1 eller HEOS 3 og konfigurere dem til å spille venstre og høyre kanal i stereo. Et skikkelig hi-fi-anlegg vil fremdeles låte bedre, men hvis du gjerne vil unngå å ha et separat anlegg stående, er dette et utmerket kompromiss.

Vær oppmerksom på at HEOS lar deg velge mellom to forskjellige standby-innstillinger, nettverksstandby og dvale (deep standby). Hvis spilleren din alltid skal være klar til bruk, for eksempel til TV-en eller hovedanlegget i stua, så velger du det første alternativet.

I de rommene der du ikke trenger å spille musikk så ofte, kan du velge dvalemodus. Da må du bare trykke på spilleren og vente et øyeblikk før den er klar til bruk, men standbyforbruket går til gjengjeld helt ned på 0,3 watt, noe som tilsvarer Denons miljøvennlige hjemmekinoreceivere. Det er definitivt noe som bidrar til å gjøre strømregningen mer grønn i lengden.

HEOS krever ikke nødvendigvis innbygging eller kabelstrekking fra rom til rom. Dermed kan du enkelt utvide systemet til flere rom. Og hvis du en dag skal flytte, kan du i en håndvending pakke hele ned stasen og ta det med deg. Er du i gang med å bygge nytt eller å pusse opp, kan du eventuelt trekke høyttaler- og nettverkskabler i veggene og plassere alle nødvendige avspillere og forsterkere sentralt i et teknisk rom. HEOS gir deg alle muligheter.

HEOS er et nytt streamingsystem og derfor støtter systemet også den nyeste trådløse teknologien. Alle standardene, 802.11 a/b/g/n/ac, støttes i både det gamle 2,4GHz-båndet og det nye og mindre støyfylte 5 GHz-båndet.***

Nyt all verdens musikk – også i 24-bit HD-kvalitet
Den nyeste generasjonen HEOS-produkter støtter alle vanlige musikkfilformater, og nå også høyoppløste formater som ALAC, WAV og FLAC. Du kan også spille av høyoppløste musikkfiler helt opp til 24-bit/192kHz. Dette er vesentlig høyere enn CD-kvalitet, og du vil kunne høre forskjellen tydelig i form av vesentlig forbedrede detaljer, dynamikk, romfølelse og generell musikalitet i lydbildet.

Høyoppløste 24-bit musikkfiler kan lastes ned fra nettet, f.eks. fra amerikanske HDtracks. Etter nedlastingen kan du spille av ekte HD-musikk på HEOS enten over nettverket eller direkte fra en USB-pinne/harddisk. Du kan se frem til en virkelig stor opplevelse, ikke minst med musikk du trodde du kjente fra før.

* Forutsetter betalingsabonnement. Flere streamingtjenester vil bli lagt til senere.
** Hvis du vil streame til HEOS fra et musikkbibliotek på en Mac eller Apple nettverksharddisk, er du inntil videre nødt å installere en DNLA klient på din Mac/NAS.
*** Vil du bruke 5 GHz-båndet, må det aller første oppsettet av HEOS skje på en 5 GHZ kompatibel smarttelefon eller et tilsvarende nettbrett. Da overføres den nødvendige nettverksinformasjonen til HEOS, og du kan styre systemet fra både 2,4 GHz- og 5 GHz-enheter.

Tekniske spesifikasjoner

 • Trådløs høyttaler
 • Støtter Hi-Res Audio (24-bit)
 • Innebygget Bluetooth-funksjon
 • Fjernstyring med gratis app for iOS/Android
 • Støttede streamingtjenester i Norge: Spotify, TIDAL, SoundCloud, Deezer m.fl.*
 • Nettradio (TuneIn)
 • Innmat: 2 fulltone-elementer med refleksport
 • 2 innebygde, dedikerte, Klasse D digitale forsterkere
 • To stk. HEOS 3 kan konfigureres til høyre/venstre kanal i et stereooppsett
 • Støtter streaming av musikk lagret lokalt på iOS og Android
 • Lydformater: MP3, AAC, WMA, FLAC, ALAC, WAV
 • Maksimal oppløsning: 192kbps (WMA), 320kbps (MP3/AAC), 24-bit/192kHz (FLAC/WAV/ALAC)
 • Innebygget, dual-band, trådløs nettverksfunksjon (2,4GHz / 5GHz) / 802.11a/b/g/n/ac
 • Tilkoblinger: Ethernet, analog lyd inn (stereo minijack), USB-lagringsmedier (både FAT32 og NTFS-formaterte)
 • Strømforbruk i stand-by (quick start-mode): 4 watt
 • Strømforbruk i dvale (deep standby): 0,3 watt
 • Medfølgende tilbehør: Nettverkskabel, minijack oppsetningskabel, minijack lydkabel
 • Veggfeste kan kjøpes separat
 • Mål: 27,2 x 13,0 x 16,5 cm (BxHxD)
 • Vekt: 1,9 kg
 • Farge: Sort eller hvit

* Krever betalingsabonnement. Flere streamingtjenester vil bli lagt til senere.

OBS: Hvis du vil streame til HEOS fra et musikkbibliotek på en Mac eller en Apple nettverksharddisk, er du inntil videre nødt til å installere en DNLA-klient på din Mac/NAS.

Mer lesning

Book en demo

I HiFi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her