HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Argon Audio Damping Feet Dempeføtter

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Damping Feet Dempeføtter

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Argon Damping Feet er myke, selvklebende dempeputer for bruk mellom høyttalere og underlag. Damping Feet kan i noen tilfeller være en bedre løsning enn spikes, f.eks. på tregulv. Fås i fire utgaver, som passer høyttalere fra 10 til 60 kilo.

Argon Damping Feet – et godt underlag for høyttalerne dine
Argon Damping Feet er myke, selvklebende dempeputer for bruk mellom høyttalere og underlag. De er et smart og lydforbedrende tilbehør hvis høyttalerne dine står direkte på f.eks. et tregulv eller i en reol. I slike tilfeller kan vibrasjoner fra kabinettet forplante seg til underlaget, og dette forringer lyden hørbart. Damping Feet demper effektivt disse vibrasjonene, og det vil både du og eventuelle naboer sette pris på. De er også et godt alternativ hvis du ikke vil utsette tregulvet ditt for spikes.
 
Også til anlegget ditt
Argon Damping Feet er også i stand til å absorbere de vibrasjonene som måtte oppstå på grunn av høyttalernes bevegelser. Derfor kan de også brukes under komponentene i anlegget ditt. Særlig CD- og DVD-spillere med følsom mekanikk nyter godt av en slik avkobling. Putene bør ha kontakt med selve kabinettet – ikke plasseres under de eksisterende føttene.

Prøv hjemme hos deg selv
Det er vår erfaring at løsninger som Argon Damping Feet i mange tilfeller er et bedre lydmessig alternativ enn spikes, men ikke alltid. Derfor er det en god ide å sammenligne Damping Feet og spikes på dine egne høyttalere og ditt eget gulv. Da finner du den løsningen som gir deg best lydmessig utbytte.

Flere størrelser til flere formål
Argon Damping Feet fås i flere størrelser, som passer til høyttalere i forskjellige vektklasser. De leveres i sett med 8 stk, til ett par stereohøyttalere. Single-versjonen er til én enkelt høyttaler (f.eks. subwoofer eller senterhøyttaler) og inneholder 4 stk. Maksbelastningen bør ikke overskrides, da putene vil deformeres og miste sine lydforbedrende egenskaper.
 
Argon Damping Feet Light: til høyttalere/apparater opp til 14 kg
Argon Damping Feet Medium: til høyttalere/apparater fra 10 til 30 kg
Argon Damping Feet Heavy: til høyttalere/apparater fra 20 til 60 kg
Argon Damping Feet Single: til enkelthøyttaler/apparater opp til 50 kg

Tekniske spesifikasjoner

  • Selvklebende dempeputer til bruk mellom høyttalere og underlag
  • Farge: Sort

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning