HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Bowers & Wilkins Formation Wedge Wall Bracket Veggfeste

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins Formation Wedge Wall Bracket Veggfeste

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Formation Wedge Wall Bracket er et spesialdesignet veggfeste til den trådløse høyttaleren Formation Wedge. Du får en trygg og elegant montering på veggen og en løsning som både sparer hylleplass og er til fordel for innredningen.

Bowers & Wilkins Formation Wedge Wall Bracket – spesialdesignet veggfeste til den trådløse høyttaleren Formation Wedge

Formation Wedge Wall Bracket er et spesialdesignet veggfeste til den trådløse høyttaleren Formation Wedge fra Bowers & Wilkins. Med dette festet kan du spare hylleplass og samtidig få en løsning som ser elegant ut og passer med resten av innredningen.

Festet er solid bygget i metall, og den spesielle formen på platen matcher den tilsvarende profilen på høyttaleren, slik at den sitter urokkelig stabilt med to spesialdesignede skruer. Hullet i bakplaten gir en elegant kabelføring til strømkabelen.

Formation Wedge Wall Mount fås i sort finish. Monteringsskruer medfølger.

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning