HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Bowers & Wilkins FS-805D3 Høyttalerstativ

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /par
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins FS-805D3 Høyttalerstativ

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} par

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

FS-805D3 er et tungt, solid og elegant gulvstativ som er spesialdesignet for å plassere 805 D3-høyttalerne dine i optimale lyttehøyde. Søylen kan enten fylles med f.eks. sand, eller den kan skjule høyttalerkabelen. Fås i sort eller sølv finish.

B&W FS-805D3 høyttalerstativ – eksklusivt gulvstativ for perfekt plassering av 805 D3-høyttalere

FS-805D3 høyttalerstativ er et flott gulvstativ som er designet for å la deg plassere 805 D3-høyttalerne dine fritt i stuen og samtidig heve dem opp i den optimale lytteposisjonen. Du kan skjule kabelen i beinet på stativet, eller alternativt fylle det med sand, blykuler eller en kombinasjon for ekstra vekt og stabilitet.

Med de to medfølgende skruene kan du skru høyttaleren direkte fast til stativet for å dempe uønskede resonanser og sikre en fullstendig stabil montering av de dyrebare høyttalerne dine. Alt i alt, en løsning som er på et betydelig høyere nivå enn du kan oppnå med et uoriginalt stativ, både når det gjelder design og funksjonalitet.

OBS: D3-stativet kan også brukes med forrige generasjons 805 Diamond-modell. Du kan imidlertid ikke bruke 805 D3 sammen med den tidligere versjonen av stativet.

FS-805D3 høyttalerstativ selges parvis og fås i sort eller sølv finish.

Tekniske spesifikasjoner

  • Gulvstativ til B&W 805 D3 og 805 Diamond
  • Materiale: Aluminium og kompositt
  • Størrelse: 25,5 x 59,5 x 36,8 cm (BxHxD)
  • Vekt: 22 kg
  • Farge: Sort eller sølv

OBS: D3-stativet kan også brukes med forrige generasjons 805 Diamond-modell. Du kan imidlertid ikke bruke 805 D3 sammen med den tidligere versjonen av stativet.

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning