HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Bowers & Wilkins FS-HTMD3 Høyttalerstativ

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins FS-HTMD3 Høyttalerstativ

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

FS-HTMD3 er et ytterst solid og elegant gulvstativ som er designet for optimal plassering av B&Ws HTM1 D3 eller HTM2 D3 senterhøyttalere. Søylen kan fylles med f.eks. sand eller skjule høyttalerkabelen. Sort eller sølv finish.

B&W FS-HTMD3 – eksklusivt gulvstativ for perfekt plassering av din HTM1 D3 eller HTM2 D3 senterhøyttaler

FS-HTMD3 senterhøyttalerstativ er et flott gulvstativ som er spesialdesignet for å plassere senterhøyttalerne HTM1 D3 eller HTM2 D3 perfekt i forhold til skjermen eller lerretet ved å løfte den opp i den optimale spilleposisjonen. Du kan skjule kabelen i beinet på stativet, eller alternativt fylle det med sand, blykuler eller en kombinasjon for ekstra vekt og stabilitet.

Med de to medfølgende skruene kan du skru høyttaleren direkte fast til stativet for å dempe uønskede resonanser og sikre en fullstendig stabil montering av den dyrebare høyttaleren din. Alt i alt, en løsning som er på et betydelig høyere nivå enn du kan oppnå med et uoriginalt stativ, både når det gjelder design og funksjonalitet.

B&W FS-HTMD3 senterhøyttalerstativ fås i sort eller sølv finish.

Tekniske spesifikasjoner

  • Gulvstativ til B&W HTM1 D3 og HTM2 D3
  • Materiale: Aluminium og kompositt
  • Størrelse: cm 68,8 x 28,1 x 37,2 cm (BxHxD)
  • Vekt: 11,8 kg
  • Farge: Sort eller sølv

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning