HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

DALI Cone Spikes

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /sett
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI Cone Spikes

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} sett

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Spikes fra Dali kan være den lydmessige redningen for mange. Vibrasjoner sprer seg, i alle fall fra en høyttaler hvis den står direkte på gulvet. Dette gir upresis, pløsete og udefinert bass. Spikes løser dette problemet på et øyeblikk!

Mange høyttalere i dag blir levert med spikes som skrues inn i bunnen av høyttaleren, men ikke alle. For de siste finnes Dali Spikes. Disse kjeglene festes med dobbeltsidig teip under høyttalerne og sørger for at den blir mekanisk mye bedre isolert fra gulvet. Dette gir flere klare lydmessige fordeler; bassen blir strammere (gulvet spiller ikke med), vibrasjoner blir ikke spredd rundt i bygningen på samme måte (noe foreldre/naboer vil sette pris på) og når bassen blir strammere vil også detaljer i mellomtone og diskant komme bedre frem!
Å montere spikes på høyttalere er en av de rimeligste og effektive oppgraderinger man kan gjøre i et stereoanlegg. Anbefales på det høyeste!

Hver pakke inneholder fire spikes, nok til en høyttaler. Husk derfor å bestille to pakker hvis du trenger til to høyttalere.

Tekniske spesifikasjoner

  • Spikes m/underlag

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning