HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

DALI CONNECT Stand M-600 Høyttalerstativ

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /par
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI CONNECT Stand M-600 Høyttalerstativ

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} par

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

CONNECT Stand M-600 er et solid og elegant gulvstativ som løfter et par kompakthøyttalere opp i den riktige lyttehøyden. Bunnplaten er elegant laget i frostet glass, og du kan enkelt skjule høyttalerkabelen i søylen på stativet. Fås i hvit eller sort finish.

DALI CONNECT Stand M-600 – solid og elegant gulvstativ for optimal plassering av kompakthøyttalerne dine

CONNECT Stand M-600 er et solid og elegant konstruert høyttalerstativ som løfter høyttalerne dine opp i den korrekte lyttehøyden når du sitter i sofaen. Bunnplaten er elegant laget i frostet glass, og du kan enkelt skjule høyttalerkabelen i søylen på stativet. Både søylen og topplaten er laget av metall og veier nok til at du kan være trygg på at høyttalerne dine står helt trygt og stabilt. Justerbare spikes følger med, og er du bekymret for tregulvet ditt, så bruker du bare de medfølgende gummiføttene.

Er ikke høyttalerne dine fra DALI, så velger du selv om du vil pryde stativet med det medfølgende DALI-klistermerket. Den hvite utgaven av stativet er ekstra spesiell. Her har DALI nemlig investert ekstra mye penger i glasspladen for at du skal slippe grønnskjæret som ofte er tydelig i billigere glassplater.

DALI CONNECT Stand M-600 selges parvis og fås i hvit eller sort finish. Spikes, gummiføtter, DALI-logo og sklisikkert underlag medfølger.

OBS: CONNECT Stand M-600 er også et godt valg for CALLISTO 2 C trådløse høyttalere. Vær imidlertid oppmerksom på at strømkabelen ikke kan skjules gjennom stativet.

Tekniske spesifikasjoner

  • Gulvstativ til kompakthøyttalere
  • Materiale: Aluminium, jern og glass
  • Spikes, gummiføtter, DALI-logo og sklisikkert underlag medfølger
  • Mål, topplate: 14,9 x 19,7 cm (BxD)
  • Mål, bunnplate: 26 x 32 cm (BxD)
  • Høyde: 61,5 cm (inkl. spikes)
  • Vekt: 6 kg
  • Farge: Hvit og sort

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning