HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

DALI Lux Veggfeste for høyttalere

{{product.price}} /stk
DALI Lux Veggfeste for høyttalere

Bilder

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Veggoppheng som passer med kompakte høyttalere opp til 5kg. Opphenget består av to deler som kobles sammen, slik at høyttaleren på en elegant måte blir hengende helt inntil veggen. En enkel og sikker løsning når høyttaleren skal veggmonteres.

DALI Wall Bracket Lux er et smart lite oppheng som gjør det enkelt å montere en kompakthøyttaler helt inntil veggen. Kan også brukes på andre mindre høyttalere på opp til cirka 5 kilo. Du monterer en liten skinne på både høyttaler og vegg, og så kan du enkelt både montere og avmontere høyttaleren på et øyeblikk.

I pakken får du alle de nødvendige skruene, pluggene og beslagene til montering av to høyttalere. I tillegg er også gummiknotter som stabiliserer høyttaleren inn mot veggen inkludert.

Tekniske spesifikasjoner

  • Veggoppheng til kompakte høyttalere opp til ca. 5kg kilo/stk.
  • Skruer, plugger og gummiknotter er inkludert
  • Finish: Sort

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her