HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

NAD BluOS Upgrade Kit Oppgradering

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD BluOS Upgrade Kit Oppgradering

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

BluOS Upgrade Kit aktiverer Bluesound-funksjonen i BluOS-forberedte NAD hjemmekinoreceivere og -prosessorer. Med kitet montert har du det som kanskje er markedets beste trådløse multiromssystem i receiveren din, med Bluetooth og app-styring.

NAD BluOS Upgrade Kit – få Bluesound trådløs multiromsstreaming i NAD MDC-hjemmekinoreceiveren eller -prosessoren din

 • Gir deg trådløs Bluesound-musikkstreaming på NAD MDC-hjemmekinoreceiveren eller -prosessoren din
 • Passer til BluOS-forberedte receivere/prosessorer samt MDC HDMI-oppgraderingsmodulene VM300 og VM130*
 • Gir både wi-fi og Bluetooth
 • Kan lynraskt bygges ut til trådløs musikk i hele hjemmet ditt
 • App-styring av alle Bluesound-funksjoner samt volum

Med BluOS Upgrade Kit kan du på et blunk aktivere markedets mest avanserte og velspillende trådløse multiromssystem – Bluesound – i den BluOS-forberedte NAD-hjemmekinoreceiveren eller -prosessoren din.*

Du trenger bare å plugge oppgraderingskitet i USB-porten ved siden av HDMI-tilkoblingene og gjøre unna oppsettet én gang for alle, så har du all verdens musikk rett under fingertuppene på smarttelefonen eller nettbrettet via Bluesound-appen. Appen kan også styre volumkontrollen på receiveren, slik at du får optimal lydkvalitet, og som på andre Bluesound-komponenter får du også innebygget Bluetooth og direkte avspilling fra USB-lagringsmedier.

Bluesound er et av markedets ledende musikkstreamingsystemer, og nå gjør de det mulig for deg å streame all verdens trådløse musikk i svært god kvalitet direkte på receiveren din. En bonus er at du på et øyeblikk kan utvide systemet med trådløse Bluesound-høyttalere og -forsterkere i resten av hjemmet ditt.

BluOS Upgrade Kit passer til NAD T777v3, T758v3, M17.2 samt tidligere MDC-modeller oppgradert med enten VM300 eller VM130 HDMI 2.0-moduler: T785, T777, T775HD, T765HD, T758, T757, T187, T175HD, M17 og M15HD.

OBS: Kitet leveres med kabel, slik at det kan plasseres strategisk for optimale wi-fi-forhold.

Tekniske spesifikasjoner

 • Bluesound aktiverings/oppgraderingskit til BluOS-forberedte NAD-hjemmekinoreceivere og -prosessorer samt VM300/VM130 MDC HDMI-moduler
 • Innebygget trådløs nettverksfunksjon med medfølgende USB-dongler (wi-fi og Bluetooth)
 • USB 2.0 Type A-inngang for avspilling direkte fra USB-lagringsmedier
 • Vekt: 0,2 kg
 • Farge: Sort

OBS: Kitet leveres med kabel, slik at det kan plasseres strategisk for optimale wi-fi-forhold. Vær også oppmerksom på at det kun er Bluesound-funksjoner og volumkontroll som kan styres fra appen, og ikke andre funksjoner i selve receiveren (f.eks. av/på og veksling mellom signalkilder).

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning