HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Argon Audio Cork Mat 1 Platespillertilbehør

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Cork Mat 1 Platespillertilbehør

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Cork Mat 1 er en platematte i kork som reduserer statisk elektrisitet, demper renonanser og hjelper til med å holde støvet i sjakk. Et interessant alternativ til de filt- og gummimattene som typisk følger med platespillere.

Argon Cork Mat 1 – antistatisk og resonansdempende platematte

Cork Mat 1 er en antistatisk og resonansdempende platematte som du kan bruke i stedet for den filt- eller gummimatten som typisk følger med mange platespillere. Kork har en mengde gode egenskaper som gjør materialet velegnet til nettopp dette formålet.

Fjern styggedommen med kork
Vanlige filtmatter smyger seg tett innpå plate og platetallerken, men på grunn av statisk elektrisitet tiltrekker matten seg støv, og dette blir videreført til platene dine. Filt er heller ikke særlig god på demping av resonanser og vibrasjoner fra metall-platetallerkener. Tykke gummimatter kan på den annen side dempe platen enda mer enn ønskelig, og den isolerende effekten gjør at statisk elektrisitet forblir på platen, der du absolutt ikke vil ha den.

Kork demper resonanser, holder støvet i sjakk og reduserer statisk elektrisitet. Til denne overkommelige prisen skylder du nesten deg selv å teste om ikke Cork Mat 1 kan gjøre en forskjell i anlegget ditt.

Tekniske spesifikasjoner

  • Platematte i kork
  • Diameter: 30,0 cm
  • Tykkelse: 1,5 mm
  • Farge: Brun (kork)

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning