HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Argon Audio Vinyl Kit 1 Platespiller Starter-Kit

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Vinyl Kit 1 Platespiller Starter-Kit

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Her er alt du trenger for å vedlikeholde både platene dine og den kostbare pickup-nålen. En uunnværlig tilbehørspakke til platespilleren din.

Vinyl Kit 1 er en pakkeløsning med tre uunnværlige deler for vinylentusiasten:

BR1 er en smart liten platebørste som raskt og skånsomt fjerner støv fra vinylplatene dine. De ultrafine karbonfiberhårene når helt ned i bunnen av rillene, og du unngår å tilføre statisk elektrisitet, som bare vil trekke til seg nytt støv.

Les mer om BR 1

Stylus BR1 er en smart, liten rensebørste som effektivt fjerner støv og skitt fra pickupnålen. Du trenger bare å dra nålen gjennom de korte og fleksible karbonfiberhårene et par ganger, så er du klar til å nyte neste vinylplate for full musikk.

Les mer om Stylus BR1 

Record Clean 1 er en skånsom og effektiv rensevæske som fjerner støv, skitt og fingeravtrykk fra vinylplatene dine. Det følger med en myk og lofri klut som kan legges i lokket når den ikke er i bruk.

Les mer om Record Clean 1 

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning