Hopp til innhold

Argon BR2 Platebørste

{{product.ribbonText}}

BR2 er en gjennomtenkt platebørste som effektivt og skånsomt fjerner støv fra vinylplatene dine. De ultrafine karbonfiberhårene når helt ned i bunnen av rillene, og renseputen samler opp støvet uten at du tilfører ytterligere statisk elektrisitet.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter Argon BR2 – effektiv og skånsom platebørste med karbonfiberhår og rensepute

  • Fjerner raskt og effektivt støv fra vinylplatene dine
  • Enkel å bruke
  • De fine karbonfiberhårene når helt ned i bunnen av rillen, puten samler opp støvet
  • Tilfører ikke statisk elektrisitet
  • Beskyttelsesdekselet kan fungere som veggfeste

BR2 er en effektiv og skånsom platebørste, som i en håndvending fjerner støvet fra vinylplatene dine. De ultrafine karbonfiberhårene når helt ned i bunnen av rillene, og du unngår samtidig å tilføre statisk elektrisitet, som bare trekker til seg nytt støv. Den mellomliggende fløyelsputen samler opp støvet, så en stor del av det fjernes helt fra platen, i stedet for å bli liggende på overflaten.

BR2 er en god løsning om du vil gjøre litt ekstra for å holde de dyrebare LP-ene dine i god form. Det tilhørende vippedekselet har "nøkkelhull", så det også fungerer som et smart veggfeste.

Tekniske spesifikasjoner

  • Platebørste til vinylplater
  • Børstehår i karbonfiber, rensepute i fløyel
  • Mål: 11,2 x 3,3 x 3,0 cm (BxHxD)
  • Vekt: 66 gram
  • Farge: Sort

Anmeldelser

5,0

Basert på 1 anmeldelser fra kresne medlemmer

Jarle Aas

Meget god platebørste. Minst like god som BIB Groov-Kleen som jeg har hatt noen år. Uansett så slites børster, eller de samler støv etter noen år bruk, og renser ikke så godt lenger. Jeg hadde tenkt å kjøpe en ny BIB grov-kleen, men den koster det dobbelte av det Argon BR-2 koster. Til alle som har tenkt å kjøpe en ny platebørste anbefaler jeg den på det varmeste

7 måneder siden

Mer lesning

Book en demo

I Hi-Fi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her