Hopp til innhold

Kan du dele på 10?

Les mer om vår delbetalingskampanje her!

Argon Slipmat 1 Platespillertilbehør

{{product.ribbonText}}

Slipmat 1 er en enkel platematte som hindrer støv og statisk elektrisitet i å forstyrre lydbildet. En virkelig smart oppgradering til platespilleren din som bidrar til å ivareta både plater og platespiller best mulig.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter Argon Slipmat 1 – enkel platematte som reduserer både støv og statisk elektrisitet

Slipmat 1 er en enkel, antistatisk platematte som du kan erstatte filt- eller gummimatten som følger med mange platespillere. Begge sider er preget med Hi-Fi Klubbens slogan som minner deg og omgivelsene dine om at "Bad sound kills good music".

En platematte bidrar til å dempe resonanser, holder støv i sjakk og reduserer statisk elektrisitet. Fraværet av alle disse lydmessige parasittene kan faktisk høres på selv billige platespillere.

Slipmat 1 fås i sort finish.

Tekniske spesifikasjoner

  • Platematte
  • Farge: Sort

 

Mer lesning

Book en demo

I Hi-Fi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her