HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Spar 10% på all vinyl

Få rabattkode >>

Pro-Ject Clamp it Platespillertilbehør

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Pro-Ject Clamp it  Platespillertilbehør

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Clamp it er en lekker og velfungerende platestrammer som kveler resonanser ved å forbedre kontakten mellom plate og platetallerken. Med skrueregulering kan du selv optimalisere trykket til platematten din og evt. bulende plater.

Pro-Ject Clamp it – la platestrammeren fjerne resonansene

Clamp it er en elegant platestrammer som kan forbedre lyden fra vinylsamlingen din ved å fjerne resonanser mellom plate og platetallerken under avspilling. Clamp it er av skruetypen, og du fester den på senterpinnen oppå platen. På denne måten kan du selv bestemme presset, og det kan være en fordel f.eks. hvis platen er bøyd.

Noen platestrammere fungerer ved å legge tung vekt på platen. Dette kan dog gi rumling på billigere platespillere der drivverket ikke er dimensjonert for ekstra belastning. Du kan heller ikke regulere presset individuelt, sånn som du kan med Clamp it.

Clamp it er utrolig lekkert utført i dreid aluminum og lær, og den gir et eksklusivt visuelt løft til enhver platespiller.

OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en rekke andre produkter fra Pro-ject ut over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butikk for nærmere information.

OBS: Enkelte platespillere f.eks. Argon TT1 eller NAD C556 leveres med en kort spindel så CLAMP-IT kan ikke få godt grep om denne og derfor anbefaler vi ikke at man benytter CLAMP-IT på disse modellene eller andre modeller med tilsvarende kort spindel. 

Tekniske spesifikasjoner

  • Platestrammer av skruetypen
  • Konstruert i aluminium og lær
  • Mål: 7,8 x 3,3 cm (diameter/høyde)
  • Vekt: 120 gram
  • OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en rekke andre produkter fra Pro-ject ut over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butikk for nærmere information.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning