HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Bluesound RC1 Fjernkontroll

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bluesound RC1 Fjernkontroll

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

RC1 er en tradisjonell IR-fjernkontroll med trykknapper til Bluesound-systemet. Kan brukes som supplement til BluOS-appen, slik at du eller andre ikke alltid trenger å reise dere eller fiske telefonen opp av lomma for å styre musikken.

Bluesound RC1 – kompakt IR-fjernkontroll til Bluesound-systemet

RC1 er en kompakt og prisgunstig tradisjonell IR-fjernkontroll med trykknapper til Bluesound. Den gir deg enkel tilgang til en rekke grunnleggende funksjoner (volum, start/stopp m.m.), uten at du trenger å fiske telefonen opp av lomma og starte BluOS-appen. 

Med RC1 kan alle i familien styre musikken på Bluesound-systemet, og du kan definere hele 10 forvalg, slik at hver bruker har enkel tilgang til f.eks. en favoritt-nettradiostasjon eller spilleliste bare ved å trykke på én enkelt knapp. Med RC1 trenger du ikke knote med telefonen og appen bare for å høre de siste nyhetene på radio.

Hvis du bare skal skru ned musikken som en annen har satt på, så kan du gjøre det i en fei, akkurat som på et vanlig anlegg. Og du kan lynraskt dempe lyden hvis telefonen din ringer. Det er kort sagt mange måter RC1 kan gjøre det enda enklere og morsommere å nyte all verdens musikk på Bluesound.

Klar til bruk
RC1 fungerer rett fra esken og kan helt uten problemer brukes parallelt med appen. Du trenger ikke å endre på innstillinger eller lignende for å skifte fra den ene kontrollen til den andre.

RC1 passer til alle Bluesound-enheter med IR-kontroll, dvs. NODE / POWERNODE / VAULT / PULSE SOUNDBAR (Gen 2 eller nyere) samt noen NAD-produkter med Bluesound, som f.eks. det eksklusive minianlegget M10 og musikkstreameren M50.2*

RC1 fås i sort finish. Batteri medfølger.

* Flere produkter kan bli kompatible i fremtiden gjennom eventuelle firmware-oppdateringer. RC1 kan ikke brukes på NAD-produkter med Bluesound fra MDC-moduler.

Tekniske spesifikasjoner

  • IR (infrarød) trykknapp-fjernkontroll til Bluesound Gen 2 / 2i (NODE / POWERNODE / VAULT / PULSE SOUNDBAR) samt noen NAD-produkter med Bluesound (f.eks. M10, M50.2)*
  • Kan styre volum, mute, start/stopp/skip og andre grunnleggende funksjoner
  • Trykknapper til 10 faste forvalg (favoritter) etter eget valg
  • 2 brukerdefinerte funksjoner på multiknapp
  • 8 IR-kanaler til matching av valgfrie Bluesound-enheter
  • Batteri medfølger (3V CR2032 knappcelle)
  • Materiale: Plast
  • Farge: Sort

* RC1 passer ikke til NAD-produkter med Bluesound bygget inn som MDC-moduler.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning