HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Argon Audio PM1 Takfeste

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio PM1 Takfeste

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Argon PM1 er et kort universaltakfeste som passer til lettere LCD- og DLP-projektorer på opptil 15 kilo. Det er en solid og fleksibel løsning til de fleste forhold. Takavstand på 15 cm.

Argon PM1 – kort takfeste til lettere projektorer på opptil 15 kilo

Argon PM1 er et kort universaltakfeste som passer til lettere LCD- og DLP-projektorer på opptil 15 kilo. De justerbare metallarmene kan tilpasses praktisk talt alle projektorer beregnet til skruemontering, og den solide konstruksjonen sikrer at projektoren din forblir i korrekt posisjon.

Projektoren din må henge i riktig høyde
For å få optimalt utbytte av projektoren din må den henge absolutt vannrett, slik at du slipper å bruke den kvalitetsødeleggende, digitale "keystone"-korreksjonen for å få de rette vinklene i bildet. Hvis du vil ha flest mulig valgmuligheter, så er det en god idé å ta rommet med i betraktningen allerede når du velger projektor.

Et kort standardfeste er tilstrekkelig i veldig mange tilfeller, men det kan være nødvendig med en lenger arm i store lokaler eller andre "vanskelige" rom med for eksempel senket himling. Spør i butikken, så finner vi den rette løsningen for deg.

Pass på vekten når du monterer projektor
Når du monterer projektoren din i taket, så vil hele vekten bæres av festet og de tilhørende skruene. Derfor må du være helt sikker på at festet er korrekt dimensjonert til projektoren – alltid heller for kraftig enn for svakt. Samtidig er det ekstremt viktig at taket ditt faktisk er sterkt nok. Det kan f.eks. være litt utfordrende hvis du har et senket tak med tynn panel eller gipsplater.

Spør i butikken hvis du er det minste i tvil – det ville vært ergerlig om den nye projektoren din ble smadret mot gulvet, og nesten alt lar seg gjøre med den rette løsningen.

Argon PM1 fås i hvit

Tekniske spesifikasjoner

  • Avstand til tak: 15 cm
  • Belastning: 15 kg
  • Farge: Hvit

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning