HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Ubiquiti AmpliFi HD Mesh Router

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Ubiquiti AmpliFi HD Mesh Router

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

AmpliFi HD Mesh Router gir deg lynraskt signal med lang rekkevidde, så du kan streame film og musikk med den høyeste hastigheten nettverket ditt klarer. Lett å sette opp og stille inn med den tilhørende appen. Kan utvides med meshpoint-antenner.

Ubiquiti AmpliFi HD Mesh Router – trådløs router med brukervennlig oppsett og lynraskt signal

AmpliFi HD Mesh Router gir deg raskt nettverk og lang rekkevidde. Den tilhørende appen tar deg enkelt gjennom oppsettet og gir deg massevis av muligheter til å stille inn nettverket ditt. På det flotte LCD-displayet kan du se hvordan routeren yter.

La routeren stå fremme
En router er som regel et klønete, antennebefengt uvesen som aller helst bør gjemmes bort oppå kjøleskapet eller under en hylle. Men med AmpliFi HD får du derimot en enkel og stilren router som fint kan vises frem. Den har til og med et touch-display som kan vise opp/ned-hastighet, eller digitalklokke hvis du foretrekker det.

Superenkel AmpliFi WiFi-app
AmpliFi HD Mesh Router kommer med den brukervennlige appen AmpliFi WiFi. Appen hjelper deg gjennom oppsettet av nettverket ditt steg for steg og lar deg holde øye med nettverkshastigheten og antall brukere. AmpliFi WiFi-appen gir deg også et godt overblikk over mer avansere instillinger som prioritering av nettverksytelse. Da kan du for eksempel gi streamingenhetene dine eller spillkonsoller førsteprioritet til nettverket hvis det blir belastet.

Du kan når som helst utvide router-signalet med AmpliFi HD Meshpoint-antenner (ekstrautstyr) som gir deg enda bedre dekning og lynraskt signal helt ut i alle hjemmets hjørner. Du setter bare antennene rett i stikkontakten og gjør oppsettet med AmpliFi WiFi-appen, så er du straks oppe og går med bedre nettverk i hjemmet ditt.

AmpliFi HD Mesh Router kommer i hvit finish. Meshpoint-antenner fås som ekstrautstyr.

Tekniske spesifikasjoner

  • Kategori: Mesh Wi-Fi-system
  • Støtter 802.11b/g/a/n/ac
  • LCD touch-display
  • Meshpoint-antenner fås som ekstrautstyr. 

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.