Hopp til innhold
Ubiquiti
Router

Ubiquiti AmpliFi HD Mesh

1 848,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Få fullt utbytte av nettverket ditt når du streamer film og musikk. Enkel og intutiv router med lynraskt signal. Kan utvides med meshpoint-antenner.

Les mer:

Beskrivelse

Ubiquiti AmpliFi HD Mesh Router – trådløs router med brukervennlig oppsett og lynraskt signal

AmpliFi HD Mesh Router gir deg raskt nettverk og lang rekkevidde. Den tilhørende appen tar deg enkelt gjennom oppsettet og gir deg massevis av muligheter til å stille inn nettverket ditt. På det flotte LCD-displayet kan du se hvordan routeren yter.

La routeren stå fremme
En router er som regel et klønete, antennebefengt uvesen som aller helst bør gjemmes bort oppå kjøleskapet eller under en hylle. Men med AmpliFi HD får du derimot en enkel og stilren router som fint kan vises frem. Den har til og med et touch-display som kan vise opp/ned-hastighet, eller digitalklokke hvis du foretrekker det.

Superenkel AmpliFi WiFi-app
AmpliFi HD Mesh Router kommer med den brukervennlige appen AmpliFi WiFi. Appen hjelper deg gjennom oppsettet av nettverket ditt steg for steg og lar deg holde øye med nettverkshastigheten og antall brukere. AmpliFi WiFi-appen gir deg også et godt overblikk over mer avansere instillinger som prioritering av nettverksytelse. Da kan du for eksempel gi streamingenhetene dine eller spillkonsoller førsteprioritet til nettverket hvis det blir belastet.

Du kan når som helst utvide router-signalet med AmpliFi HD Meshpoint-antenner (ekstrautstyr) som gir deg enda bedre dekning og lynraskt signal helt ut i alle hjemmets hjørner. Du setter bare antennene rett i stikkontakten og gjør oppsettet med AmpliFi WiFi-appen, så er du straks oppe og går med bedre nettverk i hjemmet ditt.

AmpliFi HD Mesh Router kommer i hvit finish. Meshpoint-antenner fås som ekstrautstyr.

Tilbehør til Ubiquiti AmpliFi HD Mesh

Tekniske spesifikasjoner

FargeHvit
FargebeskrivelseHvit
Vekt produkt (kg)1,25
Høyde emballasje (cm)19
Lengde emballasje (cm)16
Vekt emballasje (kg)1,25
Bredde emballasje16