Shop Menu

HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Argon Audio WMM Flat 1 Veggfeste for TV

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio WMM Flat 1 Veggfeste for TV

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

WMM Flat 1 er et solid VESA-universalveggfeste til flat-TV-en din. Du kan montere de aller fleste modeller i størrelsen 40”-65” tett innpå veggen og dessuten få tilgang til inn- og utgangene bare ved å trekke ut bunnen av skjermen en smule.

Argon WMM Flat 1 – hvitt VESA-universalveggfeste til den ultratynne TV-en din

WMM Flat 1 er et solid VESA-universalveggfeste som passer til den ultratynne TV-en din. Du kan montere de aller fleste modeller i størrelsen 40" til 65" helt tett på veggen og dessuten beholde tilgangen til de forskjellige inn- og utgangene på TV-en. Avstanden til veggen er på minimale 20 mm, så TV-en din henger elegant som et bilde på veggen, samtidig som den nødvendige ventilasjonen sikres.

Du når frem til de forskjellige inn- og utgangene ved å ganske enkelt trekke ut bunnen av skjermen og folde ut de to små støttebeinene på hver side av festet. Så kobler du til de forskjellige kablene, folder beinene inn igjen og konstaterer at jobben er ferdig. Enkelt, elegant og smart!

WMM Flat 1 er fullstendig hvitlakkert – akkurat som de fleste vegger innendørs – slik at du slipper synet av et mørkt feste bak den ultratynne TV-en din. Alle nødvendige hull er også på plass, slik at du enkelt kan montere festet på veggen på første forsøk.

WMM Flat 1 fås i hvit finish. Det følger med skruer i mange forskjellige størrelser og lengder for montering av de aller fleste TV-modeller.

OBS: Dette er et VESA-universalfeste som passer til alle flate TV-er innenfor de angitte rammene for mål, vekt og VESA-monteringshull. Vær oppmerksom på eventuelle bakovervendte tilkoblinger eller andre ting på TV-en din som kan stille spesielle krav til veggfestet.

Tekniske spesifikasjoner

  • Universalveggfeste til 40-65" TV
  • Minimum avstand til vegg: 20 mm
  • Kan trekkes en smule ut fra veggen for enkel tilgang til kabeltilkoblinger
  • Passer fra VESA 200x200 og opp til VESA 400x400
  • Max. belastning: 35 kg
  • Farge: Hvit

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning