Hopp til innhold

DALICALLISTO 2 CKompakt høyttaler (par)

Produktet står i HiFi Klubben Oslo Grensen
Trådløs kompakthøyttaler med et hav av herlige muligheter. For deg som vil ha det beste fra både det tradisjonelle og det trådløse hi-fi-universet.

Les mer:

Beskrivelse

DALI CALLISTO 2 C – trådløs aktiv kompakthøyttaler med 24-bit HD-kvalitet, 250 innebygde watt og fullblods hi-fi-lyd

CALLISTO 2 C er den trådløse kompakthøyttaleren i DALIs unike CALLISTO-system. Den gir deg krystallklar hi-fi-lyd og rikelig med kraft og dynamikk til å fylle en stue med musikk eller filmlyd i svært god kvalitet. Designet er enkelt og stilrent, og sammen med den matchende Sound Hub får du en løsning med et hav av herlige trådløse muligheter med et minimum av apparater og kabler.

Med 250 innebygde Klasse D-watt i hver høyttaler kan CALLISTO 2 C uten problemer måle seg med mange tradisjonelle høykvalitets anlegg med separat stereoforsterker og passive høyttalere. Den trådløse signaloverføringen mellom høyttaleren og Sound Hub skjer i ekte 24-bit oppløsning, så hvis lydkilden din er i HD, så får du også HD-kvalitet ut av høyttalerne.

Brukervennlig og med alle muligheter
Streamingtjenester, som for eksempel TIDAL HiFi, tilbyr et raskt voksende antall titler i ekte 24-bit HD-kvalitet. Kjøper du en Bluesound innbyggingsmodul til din Sound Hub, så får du tilgang til trådløs HD-musikkstreaming på et brukervennlig trådløst anlegg som leverer varene i overlegen bedre-enn-CD-kvalitet. Og alt sammen er rett under fingertuppene dine på smarttelefonen.

Du kan også koble til alle andre lydkilder du måtte ha, inkludert alternative musikkstreamere, på Sound Hub og fremdeles nyte godt av den trådløse tilkoblingen og styringen av høyttalerne. Alt det beste fra det tradisjonelle og det trådløse hi-fi-universet samlet i ett system. En audiofil drøm har blitt til virkelighet!

CALLISTO 2 C fås i sort ask eller hvit matt finish.