HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

DALI FAZON LCR Vegghøyttaler

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk

Prisen gjelder kun i vår Outlet

 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI FAZON LCR Vegghøyttaler

Bilder

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_501_DALIFAZONLCRBK

Beskrivelse

 • Utstillingsmodeller i sort. Veggfeste medfølger. 2 stk tilgjengelig- 2998,- per stykk.
 • Original emballasje: Nei
 • Komplett tilbehør: Ja
 • Produktet står i HiFi Klubben Oslo Grensen
 • Originalpris: 4 498,-

Eksklusiv designhøyttaler som passer perfekt til moderne flat-TVer. Med sitt elegante høyglanslakkerte aluminiumskabinett glir FAZON LCR naturlig og diskret inn i de fleste boligmiljøer. Et opplagt alternativ for den kresne og designbevisste bruker. OBS! Stykkpris!

FAZON LCR er en eksklusiv designhøyttaler fra DALI, som både design- og lydmessig passer perfekt sammen med en moderne flat-TV. Med sitt elegante høyglanslakkerte aluminiumskabinett glir den naturlig og diskret inn i de fleste boligmiljøer, samtidig som den tilbyr en gullrekke av raffinerte tekniske løsninger som setter den i en klasse for seg.

FAZON LCR er designet for veggmontering via medfølgende veggfeste. Den unike klikk-monteringen gjør opphengningen utrolig enkel, og du kan velge mellom vannrett og loddrett oppheng – også etter at festet er montert på veggen. Elementer og komponenter er konstruert etter samme høye standard som DALIs tradisjonelle høyttalere, så FAZON LCR er også et godt valg for den designbevisste musikkelskeren som ønsker seg et par elegante stereo- eller hjemmekinohøyttalere. Sammen med en passende subwoofer – f.eks. en av DALIs egne modeller – kommer du til å bli overveldet av lydkvaliteten fra disse små og velformede aluminiumsperlene. Fås i sort og hvit høyglansfinish.

Avansert kabinett i aluminium
 I tillegg til å være utrolig elegant rommer DALIs støpte aluminumskabinett mange unike tekniske løsninger, som er til stor gavn for både lyden og brukervennligheten. Sammenlignet med vanlige MDF-plater i vanlige høyttalere, er aluminium vesentlig tyngre og sterkere. Derfor kan platene gjøres tynnere, hvilket gir større innvendig volum som basselementene kan arbeide i. Kort sagt: mer og bedre lyd fra en mindre høyttaler!

Det geniale patententerte, integrerte Click’n Connect veggfestet er støpt og frest i aluminium, med store forgylte kontaktflater mellom feste og høyttaler, som sikrer problemfri funksjon mange år frem i tiden. Høyttalerkablene monteres én gang for alle på veggfestet, hvorpå FAZON LCR på et øyeblikk kan klikkes på plass i loddrett eller vannrett posisjon, alt etter hva du ønsker. Uansett hvordan du vrir høyttaleren sørger festet for at polariteten er korrekt, slik at du ikke ved et uhell forringer lyden i anlegget ditt. Hvis du bruker FAZON LCR i et miljø med risiko for tyveri (café, hotell eller lignende), kan høyttaleren låses fast til festet med den medfølgende spesialskruen.

Den støpte sandwich-frontbaffelen er lakkert med den samme mattsorte gummimalingen som blant annet er kjent fra dashbordet i den eksklusive sportsbilen Audi TT. Langs kanten er det innstøpt en mengde små magneter som gjør det mulig å feste frontstofframmen helt uten synlige hull. Det kommer du til å sette pris på hvis du velger å bruke høyttaleren uten frontstoff. Den elegante krom-kanten gir samtidig FAZON LCR et helt distinkt utseende, både med og uten frontstoff. Og som en ekstra piff kan logoen på fronten dreies, slik at den alltid er riktig vei. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene!

Bordstativ kjøpes separat. 

Kvalitetselementer gir kvalitetslyd
FAZON LCR er kompromissløst designet for best mulig lydkvalitet. Derfor har DALI brukt en mengde av de samme tekniske løsningene som i sine øvrige høyttalerserier. Softdome-diskanten er utstyrt med en svært kraftig neodyme-magnetsystem, som til og med inkluderer magnetisk olje og integrert kjøleprofil for avledning av varme under høy belastning. Bass/mellomtone-elementene har DALIs velkjente trefiber-membraner, som i kombinasjon med low-loss-designet gir en utrolig ren og dynamisk gjengivelse, uansett om du spiller høyt eller bare hører på stillferdig bakgrunnsmusikk. Delefilteret er montert direkte på terminalbrønnen, og har samme høye komponentkvalitet som de kritikerroste IKON- og MENTOR-seriene.

Tekniske spesifikasjoner

 • Kategori : Flat-TV høyttaler
 • Vekt : 3,6 kg
 • Impedanse : 6 ohm
 • Veggfeste inkludert : Ja
 • Farge : Svart eller hvit
 • Størrelse : 15,7 x 38,5 x 10,0 cm BxHxD)
 • Bass/mellomtone : 2 x 4,5"
 • Bi-wire : Nei
 • Diskant : 28 mm softdome
 • Frekvensområde (-3dB) : 78-25.000 Hz
 • Følsomhet : 89 dB

Tester

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning