HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Flic Smart Button Knapp

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk

Prisen gjelder kun i vår Outlet

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Flic Smart Button Knapp

Bilder

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_501_FLICF007_2

Beskrivelse

  • Original emballasje: Ja
  • Komplett tilbehør: Ja
  • Produktet står i HiFi Klubben Oslo Grensen
  • Originalpris: 398,-

Flic Smart Button er en liten knapp til trådløs styring av musikk, Sonos-høyttalere og TV m.m. Still inn tre valgfrie kommandoer i Flic-appen, og bruk dem ved å trykke på knappen. Fungerer alene, uten smarttelefon, med den separate Flic Hub.

Flic Smart Button – smart knapp til trådløs styring av musikk, Sonos-høyttalere, TV og annet utstyr

  • Smart trådløs styring av musikk, TV og annet utstyr
  • Utskiftbart batteri (varer i opptil 18 måneder)
  • Kan styre Sonos-høyttalere med Flic Hub (ekstrautstyr)
  • Fungerer alene, uten smarttelefon, med Flic Hub
  • Kan lære fjernkontrollsignaler med Flic IR (ekstrautstyr)

Smart Button er en knapp til å styre musikk, TV og annet elektronisk utstyr trådløst. Du kan sette den opp med tre valgfrie kommandoer i Flic-appen på smarttelefonen din. Så har du en smart og rask snarvei til funksjonene bare ved å trykke på en knapp.

Smart Button kan betjenes med ett enkelt trykk, et dobbelttrykk og ved å holde knappen nede. Du kan for eksempel bruke den til ’play’, ’neste spor’ og ’pause’ i en streaming-app. Men du kan også bruke den til å styre lys som Philips Hue, eller til å ringe forskjellige kontakter i kontaktlisten – du velger helt selv. 

Flic Hub – gjør det enda smartere
Smart Button kan brukes med Bluetooth fra smarttelefonen, men vi anbefaler en Flic Hub for å gjøre systemet virkelig smart. Med Flic Hub kan du alltid bruke dine Smart Buttons hjemme uten å ha en smarttelefon i nærheten. Du kan til og med bruke helt opptil 60 knapper med hver sine oppsett.

Flic Hub har integrert wi-fi til å for eksempel styre Sonos-høyttalere. Her får du alle kommandoene du normalt har tilgang til med knappene på en Sonos-høyttaler, men du kan også for eksempel sette i gang en spilleliste fra Spotify som du hører mye på.

Flic Hub kan også utvides med en IR-blaster som kan lære de infrarøde signalene fra fjernkontrollen til TV-en eller anlegget. Dette betyr at du kan få en rask snarvei til kommandoene på fjernkontrollen din. Vær imidlertid oppmerksom på at Flic Hub og IR-blasteren må plasseres relativt tett på TV-en, slik at den er innen rekkevidden til IR-signalet.

Flic Smart Button fås i hvit, sort og turkis finish.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning