HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Vogels SOUND 1250 Veggfeste

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /sett

Prisen gjelder kun i vår Outlet

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels SOUND 1250 Veggfeste

Bilder

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_501_VOGSOUND1250BK

Beskrivelse

  • Kunderetur, ubrukt.
  • Original emballasje: Ja
  • Komplett tilbehør: Ja
  • Produktet står i HiFi Klubben Oslo Grensen
  • Originalpris: 398,-

SOUND 1250 er et smart feste til å montere en lydplanke under TV-en via det eksisterende TV-festet. På denne måten blir lydplanke og TV til én enhet, som kan fungere sammen med et dreibart veggfeste eller en lignende løsning.

Vogels SOUND 1250 – feste til å montere en lydplanke under flatskjermen din

SOUND 1250 er en smart løsning for å montere en lydplanke under flatskjermen. Den egner seg særlig godt for deg som har TV-en montert på et dreibart veggfeste, og det ikke er hensiktsmessig å ha lydplanken festet på veggen.

Du skrur to fester fast på det eksisterende TV-festet ditt og skrur deretter lydplanken fast til SOUND 1250. Dermed blir TV og lydplanke én enhet, som alltid henger sammen når du f.eks. trekker TV-en ut fra veggen eller vrir på den. Det er mulig at du må ha veggfeste til lydplanken for å kunne feste det til brakketene. Blant andre Playbar trenger veggfeste i tillegg for å monteres. 

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.