HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Argon Audio Vinyl Kit 2 Platespiller Ekspert-kit

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk

Prisen gjelder kun i vår Outlet

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Vinyl Kit 2 Platespiller Ekspert-kit

Bilder

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_502_ARGVINYLKIT2

Beskrivelse

  • orginal i eske
  • Original emballasje: Ja
  • Komplett tilbehør: Ja
  • Produktet står i HiFi Klubben Bergen
  • Originalpris: 798,-

Skjem bort platespilleren, pickupen og platene dine med ordentlig utstyr. Her får du alt tilbehøret som er uunnværlig for en vinylentusiast: plate- og pickup-børste, platematte i ekte lær, protractor-verktøy og rensemiddel.

Platespiller Vinyl Kit 2 – uunnværlig tilbehør for seriøse vinylentusiaster

Vinyl Kit 2 gir deg alt du trenger for å ta godt vare på platene og platespilleren din.

BR2 er en elegant, effektiv og skånsom platebørste med ultrafine karbonfiberhår som når helt ned i bunnen av rillene uten å tilføre statisk elektrisitet som kan tiltrekke nytt støv. Den mellomliggende fløyelsputen samler opp støvet.

Stylus BR1 er en smart liten rensebørste som effektivt fjerner støv og skitt fra pickupnålen. Du trenger bare å føre nålen gjennom de korte og fleksible karbonfiberhårene et par ganger, så du er klar til å nyte neste vinylplate fullt ut.

Record Clean 1 er en skånsom og effektiv rensevæske som fjerner støv, skitt og fingeravtrykk fra vinylplatene dine. Det følger med en myk og lofri klut som ligger i korken.

Aligment 1 er et protractor-verktøy som gjør det enkelt å fininnstille pickupen din. Da får du den helt rette vinkelen i forhold til rillene i platen for optimal sporing og dermed også best lydkvalitet.

Leather Mat 1 er en platematte i ekte lær, som reduserer statisk elektrisitet, demper resonanser og bidrar til å holde støvet i sjakk. Et godt alternativ til platematter i for eksempel kork, filt eller gummi.

Les mer om BR2
Les mer om Record Clean 1
Les mer om Argon Stylus BR1
Les mer om Argon Alignment 1
Les mer om Argon Leather Mat 1

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.