HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

DALI CONNECT Stand E-600 Høyttalerstativ

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /par

Prisen gjelder kun i vår Outlet

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI CONNECT Stand E-600 Høyttalerstativ

Bilder

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_502_DALISTANDE600BK

Beskrivelse

  • pent brukt demo modell
  • Original emballasje: Nei
  • Komplett tilbehør: Ja
  • Produktet står i HiFi Klubben Bergen
  • Originalpris: 1 698,-

CONNECT Stand E-600 er et særdeles elegant og solid 60 cm høyt gulvstativ bestående av en høyglanslakkert aluminiumssøyle og en solid glassbase. Kabler kan skjules i søylen, og du kan velge mellom sort eller hvit utførelse.

DALI CONNECT Stand E-600 – gulvstativ for optimal plassering av kompakthøyttaleren din
CONNECT Stand E-600 er et ualminnelig elegant høyttalerstativ som er spesielt designet for å matche DALIs egne MENTOR MENUET. Den kan også brukes til de kompakte modellene i ZENSOR-, LEKTOR- og IKON-seriene, samt tilsvarende modeller fra andre produsenter.
Bunnplaten er raffinert og solid utført i glass, mens søylen er i høyglanslakkert aluminium. Topplaten i stål har et antal klebende punkter som sikrer at høyttaleren står trygt plassert. Du har mulighet for skjult kabelføring i søylen.
Spikes følger med.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning