Hopp til innhold
Denon Envaya DSB-200 Bluetooth høyttaler

DenonEnvaya DSB-200Bluetooth høyttaler

Spar 500,-
stk798,-
Før 1 298,-
Kompakt, lekker, enkel i bruk, vellydende, batteridrift, Bluetooth – kort sagt den perfekte partneren til all din portable musikk. Hvit eller sort.
Produktet står i HiFi Klubben Bergen

Les mer:

Beskrivelse

Denon Envaya – kompakt trådløs høyttaler med Bluetooth, batteridrift og smart design

  • [" Lekker finish og flott lydkvalitet for størrelsen Kompakt og enkel å transportere Innebygget oppladbart batteri med opp til 10 timers spilletid Frontstoff i fire forskjellige farger medfølger Lynrask Bluetooth-parring med NFC – krever kun en enkel berøring "]
Envaya er en smart, kompakt og usedvanlig velspillende trådløs høyttaler med innebygget oppladbart batteri. Med Bluetooth og opp til 10 timers batteritid kan du spille musikk overalt hvor det finnes en mobil, smarttelefon eller et nettbrett. Perfekt til å ta med på stranden, på camping eller til hytta.

Envaya har et nydelig design og en seriøs konstruksjon. Og til å være et produkt i denne kategorien, får du en lydkvalitet som både du og musikken din kan være fornøyde med. Her er du på et helt annet nivå enn med de fleste andre Bluetooth-mikrohøyttalere, som i mange tilfeller låter enda verre enn høyttaleren i mobilen din. Skal du ha det ultrakompakt, men fortsatt vil ha noe som låter bra, så er Envaya et svært godt valg. Som en ekstra bonus følger det med frontstoff i fire forskjellige farger, så du alltid kan matche designet til ditt humør og dine omgivelser.

Den smarte støtten klappes inn og ut med et enkelt trykk, og med sitt flate og glatte design glir Envaya enkelt ned i en ryggsekk eller en liten reisekoffert. Det superenkle oppsettet gjør det klar til å spille trådløs musikk på et øyeblikk, også hvis det er en av vennene dine som stiller med musikken på sin enhet. Sammen med en rekke nyere mobile avspillere får du nå til og med NFC-parring, slik at du bare trenger å holde avspilleren – f.eks. en smarttelefon – inntil Envaya et lite øyeblikk, hvorpå det automatisk opprettes forbindelse.

Denon Envaya fås i sort eller høyglans hvit finish. Fronstoff i fire forskjellige farger medfølger.

Johan Blytt Holmen
Lillestrøm
99 butikkerFind nærmeste butikk

Vår
Ekspertvurdering

  • [" Lekker finish og flott lydkvalitet for størrelsen Særdeles kompakt og enkel å transportere Lynhurtig Bluetooth-parring med NFC Frontstoff i fire forskjellige farger medfølger Innebygget oppladbart batteri med opp til 10 timers spilletid Ikke avhengig av trådløst nettverk Lett tilgjengelige knapper til grunnleggende funksjoner Fungerer både med smarttelefon, nettbrett, mobil og PC/Mac Ladefunksjon via USB Rask opplading av det innebygde batteriet (typisk 2,5 timer) Analog audio-inn (stereo minijack) Støtter Bluetooth aptX-koding Low Latency-streaming for optimal synkronisering med bilde "]