HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Marshall Monitor Hodetelefon

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk

PRIS GJELDER KUN PÅ OUTLETVARE

 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Marshall Monitor Hodetelefon

Bilder

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_502_MARMONITORBK

Beskrivelse

 • orginal i eske
 • Produktet står i HiFi Klubben Bergen
 • Originalpris: 1 190,-

Marshall Monitor er lukkede over-ear-hodetelefoner med fet lyd og ikonisk rock’n’roll-design inspirert av de legendariske Marshall-forsterkerne. Laget for å følge deg overalt, med solide metallhengsler og sammenleggbart design.

Marshall Monitor – lukkede over-ear-hodetelefoner med rock-feeling

Marshall Monitor er over-ear-hodetelefoner med fet lyd og stilig design som skriker rock’n’roll. Her kan du vise verden at du har dine musikalske ikoner i ryggmargen.

Monitor signaliserer rock’n’roll helt ned i de minste detaljene. Den hvite Marshall-logoen og den nuppete sorte overflaten på øreklokkene er hentet rett fra de legendariske Marshall-gitarforsterkerne. Venstre/høyre-markeringene og henglene er i messing, og spiralkabelen med messingplugger er også hentet rett fra rockens ABC.

Sammenleggbart og brukervennlig
Monitor kan legges helt sammen, så den er enkel å ta med seg på farten, f.eks. i ryggsekken. Den har inngang til kabelen på begge klokkene, så du kan plassere spilleren din akkurat som du vil. Hvis du vil dele musikken med en venn, kan han/hun koble til sin egen hodetelefon i den ubrukte inngangen.

Som noe helt spesielt kan du tilpasse lyden din egen smak med Marshalls F.T.F.-system. Som standard er Monitor montert med et lite filtinnlegg bak de magnetiske øreputene. Innlegget gir lyden en varm og tilbakelent klang, som kler veldig mye forskjellig musikk. Hvis du heller vil ha maksimalt med lyd igjennom, med plenty av detaljer og dynamikk peller du bare innleggene ut. Du bestemmer selv – og det tar kun et øyeblikk å skifte tilbake.

Marshall – rockens symbol
Marshall er nesten synonymt med den fete rockelyden, og det er neppe en eneste seriøs rockegitarist som ikke eier – eller har eid – minimum et par Marshall-forsterkere. Listen over Marshall-brukere er nesten endeløs og inkluderer legendariske navn som: Led Zeppelin, ZZ Top, AC/DC, Iron Maiden og sist, men ikke minst, Jimi Hendrix.

OBS: Marshall Monitor har mikrofon/kontroll på kabelen som fungerer med noen smarttelefoner (iOS/Android). Du er velkommen til å komme innom en av butikkene våre å prøve om kontrollen virker på din smarttelefon.

Marshall Monitor fås i sort finish.

Se producentens video

Tekniske spesifikasjoner

 • Vekt : ca. 250 gram
 • Impedanse : 42 ohm
 • Farge : Sort
 • Plugg/terminering : 3,5 mm forgylt stereo-minijack
 • Kabellengde : ca. 1,5 meter (delvis spiralkabel)
 • Følsomhet : 99 dB (100mV/1kHz)
 • Adapter inkludert : Nei
 • Type : Lukket over-ear hodetelefon (dynamisk)
 • Frekvensområde : 10-20,000Hz

Tester

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning