Hopp til innhold
Marshall Monitor Hodetelefon

MarshallMonitorHodetelefon

Spar 192,-
stk998,-
Før 1 190,-
Med fet lyd og ikonisk design er dette den opplagte hodetelefonen for kresne rockere. Sammenleggbart design.
Produktet står i HiFi Klubben Bergen

Les mer:

Beskrivelse

Marshall Monitor – lukkede over-ear-hodetelefoner med rock-feeling

Marshall Monitor er over-ear-hodetelefoner med fet lyd og stilig design som skriker rock’n’roll. Her kan du vise verden at du har dine musikalske ikoner i ryggmargen.

Monitor signaliserer rock’n’roll helt ned i de minste detaljene. Den hvite Marshall-logoen og den nuppete sorte overflaten på øreklokkene er hentet rett fra de legendariske Marshall-gitarforsterkerne. Venstre/høyre-markeringene og henglene er i messing, og spiralkabelen med messingplugger er også hentet rett fra rockens ABC.

Sammenleggbart og brukervennlig
Monitor kan legges helt sammen, så den er enkel å ta med seg på farten, f.eks. i ryggsekken. Den har inngang til kabelen på begge klokkene, så du kan plassere spilleren din akkurat som du vil. Hvis du vil dele musikken med en venn, kan han/hun koble til sin egen hodetelefon i den ubrukte inngangen.

Som noe helt spesielt kan du tilpasse lyden din egen smak med Marshalls F.T.F.-system. Som standard er Monitor montert med et lite filtinnlegg bak de magnetiske øreputene. Innlegget gir lyden en varm og tilbakelent klang, som kler veldig mye forskjellig musikk. Hvis du heller vil ha maksimalt med lyd igjennom, med plenty av detaljer og dynamikk peller du bare innleggene ut. Du bestemmer selv – og det tar kun et øyeblikk å skifte tilbake.

Marshall – rockens symbol
Marshall er nesten synonymt med den fete rockelyden, og det er neppe en eneste seriøs rockegitarist som ikke eier – eller har eid – minimum et par Marshall-forsterkere. Listen over Marshall-brukere er nesten endeløs og inkluderer legendariske navn som: Led Zeppelin, ZZ Top, AC/DC, Iron Maiden og sist, men ikke minst, Jimi Hendrix.

OBS: Marshall Monitor har mikrofon/kontroll på kabelen som fungerer med noen smarttelefoner (iOS/Android). Du er velkommen til å komme innom en av butikkene våre å prøve om kontrollen virker på din smarttelefon.

Marshall Monitor fås i sort finish.

Se producentens video

[VID] Marshall Monitor

Tekniske spesifikationer

  • Vekt
  • Impedanse
  • Farge
  • Plugg/terminering
  • Kabellengde
  • Følsomhet
  • Adapter inkludert
  • Type
  • Frekvensområde