HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

SoundXtra HEOS 3 Veggfeste

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk

Prisen gjelder kun i vår Outlet

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
SoundXtra HEOS 3 Veggfeste

Bilder

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_506_SDXH3WM1021

Beskrivelse

  • Pent brukte utstillingsmodeller.
  • Original emballasje: Nei
  • Komplett tilbehør: Ja
  • Produktet står i HiFi Klubben Tromsø
  • Originalpris: 498,-

Veggfeste til HEOS 3-høyttaleren. Skreddersydd nøyaktig til dette formålet, slik at du får en løsning som er både sikker og elegant. Forlengerkabel medfølger, slik at du kan plassere den eksterne strømforsyningen ute av syne. Fås i både sort og hvit.

HEOS 3 veggfeste – heng din HEOS 3 trygt og elegant opp på veggen

HEOS 3-veggfestet er skreddersydd for trygg og elegant veggmontering av en HEOS 3-høyttaler. Som en ekstra bonus får du en skjøteledning med på kjøpet, slik at du kan gjemme den eksterne strømforsyningen et annet sted.

En ordentlig smart løsning, enten du vil ha to stk. HEOS 3 på veggen for å få skikkelig stereo i stua, eller du bare vil ha en enkel høyttaler fast og sikkert montert, for eksempel på kjøkkenet eller soverommet.

Veggfestet er formet nøyaktig etter HEOS 3 og målene dens. De passer derfor perfekt sammen. Nå trenger du ikke lenger bruke klønete universalfester hvis du vil pynte hybelveggene med HEOS 3-ere. Derimot kan du løfte HEOS-opplevelsen din til nye høyder – bokstavelig talt.

Veggfestet kan tiltes både vertikalt og horisontalt, slik at du kan finne den helt optimale plasseringen. Finnes i både sort og hvit finish. Forlengerkabel er inkludert.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.