HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

unnu 221 Møbel

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk

Prisen gjelder kun i vår Outlet

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
unnu 221 Møbel

Bilder

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_507_UNNU221WH

Beskrivelse

  • Utstilingsmodell med noen diskrete merker. Mail [email protected] for bestilling av denne varen.
  • Produktet står i HiFi Klubben Drammen
  • Orginalpris: 4 298,-

221 er den mellomste modulen av de danske hi-fi-møblene fra unnu. Du får to seksjoner med hyller til anlegg, og plass til en TV på toppen. Dører i stoff/tre, skuffer m.m. kan kjøpes separat. Kan kombineres med andre unnu-moduler, fås i hvit eller sort.

unnu 221 – elegant og fleksibelt hi-fi-møbel i to seksjoner

221 er den mellomste modulen i den elegante danske unnu-serien med hi-fi-møbler. Du får to seksjoner, slik at du både har plass til et vanlig anlegg med to komponenter i tillegg til ekstra apparater, tilbehør og andre ting i seksjonen ved siden av. 221-møbelet vil også passe fint med en mellomstor flatskjerm plassert på topplaten.

Hyller og kabeldeksel er inkludert, og du kan kjøpe dører i stoff eller tre, skuffer og andre ting som ekstra tilbehør. 221 kan enkelt kombineres med andre unnu-moduler, og du kan velge mellom hvit eller sort finish. Dette gir deg nesten uendelige muligheter til å få en løsning for anlegget og TVen som du kan leve godt med.

unnu – den ideelle møbelløsningen for anlegget og TVen

Med de danskproduserte unnu-møblene er det slutt på å se langt etter drømmeanlegget fordi du eller din bedre halvdel ikke har lyst til å få elektronikk og høyttalere midt i synet hver gang dere går inn i stua. Her får du nemlig muligheten til å skjule hele anlegget – inkludert et par mellomstore høyttalere og en subwoofer – bak elegante stoffdører som tillater at både lyd og fjernbetjenings-signaler får passere. Du får anlegget ditt – og den bedre halvdelen slipper å se det!

Den lakkerte silkematte finishen på unnu er av meget høy klasse, og unnu er dimensjonert for seriøst hi-fi-utstyr i standard bredde på 43 cm, slik at du får god plass til både apparatene og tilhørende kabler. Du kan velge mellom moduler i en, to eller tre delers bredde, og det følger med en flyttbar hylle til hver del. I tillegg kan du kjøpe skuffer, eller dører i tre eller stoff, og du kan fritt kombinere elementer i sort og hvit stoffdørene fås også i sølv).

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning