HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Denon DSW-1H Trådløs subwoofer

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk

Prisen gjelder kun i vår Outlet

 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon DSW-1H Trådløs subwoofer

Bilder

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_508_DENDSW1HBK

Beskrivelse

 • Strøken kunderetur. Komplett med tilbehør i original emballasje.
 • Original emballasje: Ja
 • Komplett tilbehør: Ja
 • Produktet står i HiFi Klubben Oslo Marcus Thranes gate
 • Originalpris: 6 998,-

Denon DSW-1H er en kraftig og brukervennlig trådløs subwoofer som gir deg dyp og dynamisk bass til både filmlyd og musikk. Bruk den i f.eks. hjemmekinoen sammen med en lydplanke og trådløse høyttalere – surround blir nesten ikke enklere enn dette.

Denon DSW-1H – trådløs subwoofer for dyp og dynamisk bass i HEOS-systemet ditt

 • Dyp og fyldig bass til filmlyd og musikk
 • Passer til både lydplanker og andre Denon-produkter med integrert HEOS
 • Enkelt oppsett i HEOS-appen 
 • Kan plasseres både loddrett og vannrett
 • Inngår i Denons trådløse multiromssystem HEOS

Denon DSW-1H er en kraftig og brukervennlig trådløs subwoofer som gir deg dyp og dynamisk bass til filmlyden og musikken din. Den er en perfekt partner til den eksklusive DHT-S716H TV-lydplanken, men du kan også bruke den med en rekke andre Denon-produkter med innebygget HEOS.

Med sine to innebygde 5,25” basselementer kan Denon DSW-1H uten problemer fylle en vanlig stue med lyd. Du kan plassere den både vannrett og loddrett nesten hvor du vil, og HEOS sørger automatisk for korrekte innstillinger til den valgte kombinasjonen. Den siste fintuningen gjør du raskt og enkelt selv i HEOS-appen.

Hjemmekino i etapper
Med DSW-1H kan du bygge en hjemmekino i flere etapper hvis du ikke har lyst til å gå hele veien med én gang. Som et utgangspunkt kan du f.eks bruke subwooferen sammen med DHT-S716H i et svært godt 3.1-kanals-oppsett. Når lysten kommer eller budsjettet tillater det, kan du bygge ut med to trådløse HEOS-høyttalere til bakkanalene, slik at du får en fullverdig 5.1-kanals surroundhjemmekino med lyd fra alle kanter. Med et absolutt minimum av løse høyttalere, kabler og rot.

HEOS – trådløs musikkstreaming i hele hjemmet
DSW-1H er en del av det populære multiromssystemet HEOS fra Denon. Med HEOS kan du trådløst streame nettradio og en rekke av de mest populære musikktjenestene, som f.eks. Spotify Connect, TIDAL og Deezer. Med Bluetooth på toppen av alt går du aldri tom for muligheter for trådløs musikk. Du kan enkelt bygge ut med trådløse HEOS-høyttalere og musikkstreamere i så mange rom du måtte ønske. Har du først prøvd det, så er det ingen vei tilbake!

Denon DSW-1H fås i sort finish.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning