HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Vm acoustics S0.5 Hylle

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk

Prisen gjelder kun i vår Outlet

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vm acoustics S0.5 Hylle

Bilder

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_510_VMS05SI

Beskrivelse

  • Ny i ekse (to kolli)
  • Original emballasje: Ja
  • Komplett tilbehør: Ja
  • Produktet står i HiFi Klubben Ålesund
  • Originalpris: 648,-

Dette er den elegante vegghyllen som passer til de fleste minisystemer på markedet. Det er laget av herdet glass og har et solid beslag i stål.

Den dansk-designede vegghyllen er laget for å tåle vekt opp til 20 kg (kommer selvfølglig an på om det er festet skikkelig til veggen!). VM S05 er en del av VM Acoustics møbelsortiment, hvor både funksjonalitet og design er satt i høysetet.

Obs: Hvis din vegg er av porøst materiale - f.eks. gips - og du samtidig har et meget tungt anlegg, bør du bruke spesielt egnede skruer og plugger til monteringen. Disse kan man kjøpe hos din lokale jernvarehandler.
Men husk, at det alltid er grenser for, hva f.eks. en gipsvegg holder til. Seriøs hi-fi krever en solid veg, hvis det skal plaseres på en hylle.

 

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.