HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Argon Audio Red Edition SC2 Høyttalerkabel

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /meter

Prisen gjelder kun i vår Outlet

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Red Edition SC2 Høyttalerkabel

Bilder

{{quantityModel}} meter

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_518_ARGRED2SC

Beskrivelse

  • Original emballasje: Nei
  • Komplett tilbehør: Nei
  • Produktet står i HiFi Klubben Kongsberg
  • Originalpris: 39,-

Red Edition SC2 er en kompakt og diskré høyttalerkabel som er enkel å skjule, f.eks. langs gulvlistene eller under teppet. Den glatte overflaten gjør det også enkelt å trekke den i rør. En fin løsning til side/bakhøyttalere og anlegg i økonomiklassen

Argon Red Edition SC2 – kompakt og diskré høyttalerkabel i økonomiklassen
Red Edition SC2 er både en diskré og vellydende høyttalerkabel. Det flate og kompakte designet gjør det enkelt å skjule kabelen f.eks. langs gulvlistene eller under teppet, og du får ledere i rent, oksygenfritt kobber. Den glatte overflaten gjør det enkelt å trekke kabelen i rør. En fin løsning til side/bakhøyttalere og anlegg i økonomiklassen.

Red Edition SC2 er en multicorekabel med 40 enkeltledere av 99,99% oksygenfritt kobber (OFC).

Velg en kvalitetskabel til høyttalerne dine
Mange mennesker velger å bruke vanlig lampettledning fra isenkramforhandleren når de skal forbinde høyttalerne til anlegget. Og det syns vi i Hi-Fi Klubben er synd. For selv om denne type kabel funker fint til lavalamper og vaffeljern er de slett ikke beregnet til musikkgjengivelse. Du mister både detaljer og dynamikk, og det er hørbart selv på anlegg i økonomiklassen.

Hvis du ofrer litt ekstra på et sett med skikkelige høyttalerkabler, får du hele den lydkvaliteten som anlegget ditt kan prestere. Og i forhold til investeringen er det den beste oppgraderingen som du overhodet kan gjøre.

Argon Red Edition SC2 selges i løpemeter.

Argon – fire kabelserier til fire behov
Argons kabler kommer i fire serier som avspeiler fire forskjellige pris- og ambisjonsnivåer. Alle seriene er designet for å gi deg mest mulig for pengene, så du trenger bare å velge den Argon-kabelen som matcher kvaliteten på anlegget ditt.

WHITE: økonomiserien som gri deg en fornuftig kabelløsning til lavest mulig pris. Her får du kvalitet som ligger vesentlig over produsentenes medfølgende lakrissnører. Dette er et skikkelig hi-fi-alternativ til lampettledningen som ikke er beregnet til dette formålet.

RED: Her er detaljene mer gjennomtenkte, men fortsatt til en fornuftig pris. For eksempel er de fleste modellene utstyrt med solide metallplugger som både ser bedre ut og er mer robuste enn støpte plastikkplugger. Andre fordeler er bedre skjerming og mer avansert isolering.

BLUE: Høykvalitetskabler som får det beste ut av et bra anlegg. Her får du f.eks. enda bedre avskjerming, avansert geometri, tykkere ledere og enda bedre plugger. Serien for deg som vil skjemme bort både deg og anlegget litt ekstra.

BLACK: Toppserien med massevis av lekre og audiofile løsninger. Her får du blant annet forsølvede ledere, rhodium-belagte plugger og tredobbel skjerming. En kabel fra Black-serien kan leve opp til nivået i særdeles gode anlegg, og du trenger vanligvis kun å vurdere andre løsninger om du har et high-end-anlegg eller et spesielt behov for finjustering av klangen i anlegget.

Argon – Hi-Fi Klubbens eget merke
Argon Audio er Hi-Fi Klubbens eget merke og bygger på mer enn 30 års erfaring i bransjen. Målet med Argon er å gi deg hi-fi-produkter av meget høy kvalitet til en meget lav pris. Argon produseres etter Hi-Fi Klubbens spesifikasjoner hos håndplukkede kvalitetsprodusenter i det fjerne østen, og siden vi har full kontroll over hele prosessen kan vi gi produktene akkurat de funksjoner og egenskaper som passer til ditt behov. Argon er full valuta for pengene – hver eneste gang!

Tekniske spesifikasjoner

  • Solid core/multi core : Multicore (1,25 mm2)
  • Kategori : Høyttalerkabel
  • Farge : Hvit
  • Størrelse : ca. 2,5 x 5 mm
  • Kabellengde : Løpemeter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning